Hotnews

Despărţire TRISTĂ! Robin Williams a fost înmormîntat

Actorul american Robin Williams a fost condus pe ultimul drum de prieteni şi familie. Starul a fost înmormântat, duminică, în cadrul unei ceremonii discrete, în San Francisco, la care au...
19.08.2014 | 15:43
Despărţire TRISTĂ! Robin Williams a fost înmormîntat
ADVERTISEMENT

Actorul american Robin Williams a fost condus pe ultimul drum de prieteni şi familie. Starul a fost înmormântat, duminică, în cadrul unei ceremonii discrete, în San Francisco, la care au participat doar apropiaţii săi.

Ceremonia a fost una discretă, care s-a derulat fără incidente, deşi membrii Bisericii Baptiste Westboro au ameninţat că vor organiza un protest în faţa acelei biserici. Motivul? Robin Williams era un susţinător al drepturilor persoanelor gay şi interpretase rolul unui homosexual în filmul “Cabaret în familie/ The Birdcage”.

ADVERTISEMENT

Robin Williams a murit lunea trecută, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Starul suferea de o depresie puternică, se lupta cu dependenţa de alcool şi, înainte să se spânzure, a încercat să-şi taie venele. Autorităţile au găsit un briceag era în apropierea cadavrului, pe vârful căruia se afla sânge uscat.

sursa: spynews.ro

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri