Sport

Despărțirea Simonei Halep de Darren Cahill a surprins pe toată lumea: ”Se pregătește pentru următorul capitol”

Simona Halep și Darren Cahill au decis să se despartă, iar decizia a luat prin surprindere lumea tenisului.
22.09.2021 | 17:21
Despartirea Simonei Halep de Darren Cahill a surprins pe toata lumea Se pregateste pentru urmatorul capitol
ADVERTISEMENT

Fostul lider WTA nu a motivat decizia de a înceta colaborarea cu renumitul antrenor, dar salariul uriaș al australianului ar putea reprezenta o justificare.

Cei doi au format un parteneriat de râvnit în circuitul WTA și nimic nu lăsa să se întrevadă această despărțire, astfel că un motiv întemeiat pentru finalul colaborării să o reprezinte banii.

ADVERTISEMENT

Presa internațională, mirată de despărțirea Simonei Halep de Darren Cahill

Anunțul despărțirii Simonei Halep de antrenorul australian Darren Cahill a fost tratată pe larg în presa internațională, jurnaliștii fiind convinși că fostul lider WTA și își dorește un aer proaspăt în echipa sa pentru anul 2022.

”Au existat multe schimbări majore în viața Simonei Halep în ultimele săptămâni. Pare că se pregătește pentru următorul capitol din viața sa, cu mai puțin de o săptămână înainte să împlinească 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Halep a anunțat că a încheiat colaborarea cu respectatul Darren Cahill, după ce aceștia au lucrat împreună în ultimii șase ani. În tenisul feminin, asta înseamnă o eternitate”, a scris publicația canadiană Open Court.

Românca, așteptată din nou în topul tenisului feminin

”Halep, care a avut un an complicat în ceea ce privește rezultatele și accidentările, caută acum un aer proaspăt în echipa sa pentru anul 2022, deși nu se știe încă cine o va antrena”, au scris și jurnaliștii de la ESPN.

ADVERTISEMENT

Site-ul tennisactu.net remarcă faptul că decizia româncei vine la câteva zile după ce s-a căsători: ”Multe schimbări în viața Simonei Halep. După ce s-a căsătorit acum câteva zile, românca a anunțat o mare decizie în privința carierei sale. După șase ani de colaborare, numărul 14 mondial a decis să se despartă de antrenorul Darren Cahill.

Halep a avut un sezon dificil, cu rezultate puține și o accidentare care a ținut-o departe de teren timp de trei luni, în perioada mai-august. Jucătoare de 29 de ani are nevoie, cu siguranță, să înceapă un nou ciclu și să fie din nou una dintre cele mai bune jucătoare din lume”.

ADVERTISEMENT

Adrian Marcu, omul potrivit pentru Halep

”Cei doi au lucrat, cu întreruperi, timp de șase ani, iar vestea vine la scurt timp după ce Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc”, a notat și site-ul tennis.com.

Alături de antrenorul australian, jucătoarea născută la Constanța a câştigat Roland Garros în 2018, primul trofeu de Grand Slam din carieră, dar a reuşit şi să ajungă pe locul 1 WTA.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că se aștepta ca Simona Halep și Darren Cahill să pună punct colaborării și consideră că Adrian Marcu este omul potrivit să o antreneze de acum pe sportiva noastră.

ADVERTISEMENT