Life

“Despre ce vorbești?!” Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că iubita lui Reghe este însărcinată. Exclusiv

Ce reacție a avut Anamaria Prodan când a aflat vestea că Laurențiu Reghecampf va deveni tată, dar nu cu ea?
10.10.2021 | 15:11
Despre ce vorbesti Cum a reactionat Anamaria Prodan cand a aflat ca iubita lui Reghe este insarcinata Exclusiv
Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că iubita lui Reghe este însărcinată. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf are o nouă relație, una foarte serioasă, după despărțirea de Anamaria Prodan. Mai mult decât atât, el și iubita lui s-au mutat împreună, în Craiova, acolo unde locuiește el.

Ce reacție a avut Anamaria Prodan când a aflat despre sarcina iubitei lui Reghe

Corina Bilcon este numele femeii care îl face fericit acum pe Laurențiu Reghecampf. FANATIK a aflat, în exclusivitate, ca aceasta îi va dărui antrenorului un copil, ea fiind însărcinată în trei luni.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan și-a păstrat, în continuare, imaginea de soție iubitoare și uimită de informația primită.

Impresara a spus că nu știe nimic despre acest subiect și a precizat că nici soțul său nu i-a menționat nimic despre Corina Bilcon sau despre o posibilă sarcină a ei.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan chiar a declarat că ea nu citește presa și nu știe cine e „fata asta”. Mai mult, ea a afirmat că nu înțelege de ce este atât de multă atenție asupra Corinei Bilcon.

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm?

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta.

Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a reacționat Anamaria Prodan în momentul în care FANATIK a anunțat-o ca Laurențiu Reghecampf urmeaza să devină, din nou, tată… dar cu altă femeie!

ADVERTISEMENT

Cine e Corina, noua iubită a lui Reghe. Unde s-au cunoscut cei doi

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, este originară din Deva, dar locuiește acum în Craiova, alături de antrenor.

Relația dintre cei doi este, așadar, una serioasă, din moment ce împart aceeași casă. Ei urmează să devină părinți cât de curând și știu deja și sexul copilului: urmează să aibă o fetiță.

Corina Bilcon și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit.

Conform surselor noastre, antrenorul este decis să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan și să își înceapă viața de la zero cu noua sa parteneră, Corina Bilcon.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a precizat Laurențiu Reghecampf, pentru FANATIK, despre divorțul de soția lui.

ADVERTISEMENT