News

Destin crunt pentru familia Nicoletei, mama care a murit în accidentul din Bulgaria. Și tatăl ei a pierit într-un accident rutier

Printre persoanele care au murit în groaznicul accident rutier înregistrat sâmbătă în Bulgaria s-a aflat și Nicoleta M., al cărei tată a pierit în urmă cu 7 ani, într-un context similar.
08.08.2022 | 21:22
Destin crunt pentru familia Nicoletei mama care a murit in accidentul din Bulgaria Si tatal ei a pierit intrun accident rutier
Printre persoanele care au murit în accidentul rutier înregistrat sâmbătă în Bulgaria s-a aflat și Nicoleta M. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Conform adevarul.ro, Nicoleta M. era o buzoiancă angajată ca ghid turistic pentru firma de transport care deținea autocarul implicat în teribilul accident rutier produs pe drumul dintre Ruse şi Veliko Tarnovo, între Kutsina şi Polikraishte.

Tragedie pe o șosea din Bulgaria

Femeia vorbea bine limba turcă și era un ghid apreciat de cei care plecau în excursii spre destinaţiile din Anatolia. La 42 de ani, ea avea un băiat student în Olanda și o fetiță.

ADVERTISEMENT

Primul copil a rezultat din căsnicia avută cu un cetăţean turc, în timp ce fetița a fost rodul iubirii cu alt bărbat. Se pare că nici a doua căsătorie nu a funcționat, având în vedere că se pregătea divorțul.

După cursa din Turcia, Nicoleta M. urma să plece la mare alături de fetița în vârstă de 7 ani. Potrivit sursei citate, în momentul impactului devastator, ea se afla lângă șoferul turc, așa cum se întâmplă în cazul ghizilor turistici.

ADVERTISEMENT

Buzoianca lucra de mai mulţi ani cu firma de transport, iar familia ei a aflat despre nenorocire de la fostul soț, care a fost informat telefonic de autoritățile bulgare.

Tatăl Nicoletei a murit tot într-un accident rutier

Având în vedere că încă nu a fost pronunțată decizia la tribunal, ea încă îi purta numele. În prezent, membrii familiei Nicoletei nu înțeleg de ce această nenorocire a venit iarăși în viața lor, având în vedere că în urmă cu 7 ani, și tatăl ei a murit într-un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Amintim că autocarul în care se aflau 25 de pasageri – şapte cetăţeni turci şi 18 români – revenea de Istanbul spre Bucureşti. La un moment dat, șoferul autocarului a pierdut controlul direcţiei.

Ulterior, autocarul a intrat într-un autoturism parcat pe marginea șoselei, a lovit violent un copac şi s-a oprit după 250 de metri. Din fericire, în autoturismul lovit nu era niciun pasager.

ADVERTISEMENT

Toți au coborât din mașină cu puțin timp înainte de impactul provocat de autocar. Mașina înmatriculată în Olanda a fost distrusă aproape complet după ce a fost lovită de autocar. În continuare puteți citi ce s-a întâmplat, de fapt, în autocarul groazei în care au murit 3 români, conform mărturiei unui pasager.

ADVERTISEMENT