News

Destin crunt pentru tânăra decedată în accidentul aviatic din județul Giurgiu. Cadoul fatal

Au apărut dezvăluiri noi despre pilotul și pasagera în vârstă de 28 de ani care au murit sâmbătă, în accidentul aviatic din pădurea Letca Nouă, județul Giurgiu
28.08.2022 | 11:48
Destin crunt pentru tanara decedata in accidentul aviatic din judetul Giurgiu Cadoul fatal
Tragedie în județul Giurgiu. Două persoane au murit din cauza unui accident aviatic. Foto: canva.com - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Potrivit ultimelor informații transmise duminică de reportera Delia Bulgaru (Antena 3) de la fața locului, despre pilot de bănuiește că ar fi urcat la manșa avionului sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Tragedie aviatică în județul Giurgiu

În plus, s-a mai aflat că avionul de agrement nu avea cutie neagră. De asemenea, jurnaliștii de la Antena 3 au precizat că tânăra a urcat în avion după ce iubitul ei i-a oferit cadou zborul de agrement care i-a adus sfârșitul.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui deznodământ tragic, tânărul a suferit un șoc puternic. În prezent, oameni legii au revenit în pădurea din județul Giurgiu pentru a continua cercetările.

Amintim că la manșă era pilotul Valentin Anghel. Se pare că el era chiar directorul aerodromului din Letca Noua. Anchetatorii cred că de vină pentru producerea acestui accident aviatic ar fi o defecţiune tehnică şi o eroare de pilotaj.

ADVERTISEMENT

Aeronava ar fi decolat de pe aerodromul din Letca Nouă, acolo unde era înregistrată cu doi pasageri la bord, un pilot şi o femeie, în vârstă de 28 de ani.

Cine a dat alarma la 112

Avionul s-ar fi prăbuşit la scurt timp după decolare, în pădure. Un martor a văzut fumul gros şi negru de la distanţă, a sunat imediat la 112 şi aşa au intervenit aici salvatorii.

ADVERTISEMENT

Din păcate însă pentru cei doi, nu s-a mai putut face nimic, pentru că, potrivit informaţiilor noastre, au fost găsiţi carbonizaţi“, a transmis reporterul Alex Vlădescu.

Înainte de a decola cu tânăra de 28 de ani, pilotul avionului de agrement a mai efectuat un zbor cu o altă femeie, în aceeași zi. Totul s-a desfășurat fără probleme și nimic nu anunța tragedia din pădurea Letca Nouă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, în locul în care avionul s-a prăbușit și a ars complet au ajuns şi rudele îndurerate ale tinerei. Mai departe, de anchetă se va  un procuror de la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

ADVERTISEMENT