News

Destin tragic. Cele două surori accidentate mortal în Teleorman erau chiar nepoatele șoferului

24.05.2019 | 21:51
Mașina care le-a lovit pe cele două fetițe s-a oprit în gard. Sursă foto - captură

Destin tragic pentru o familie din județul Teleorman. Două surori au fost accidentate mortal în localitatea Piatra. Acestea erau chiar nepoatele șoferului. Astfel, o fetiță de doi ani a murit, în timp ce sora ei de 12 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce au fost lovite de o mașină scăpată de sub control. Sosiți de urgență la fața locului, medicii au găsit-o pe fata cea mică în stop cardiorespirator.

Destin tragic. Cele două surori accidentate mortal în Teleorman erau chiar nepoatele șoferului

Doctorii de pe ambulanță s-au chinuit minute bune sub privirile îngrozite ale vecinilor și ale rudelor să o readucă la viață pe aceasta. I-au aplicat măsurile de resuscitare și au sperat la o minune din partea lui Dumnezeu. Din păcate aceasta nu a mai venit niciodată și medicii au fost nevoiți să constate decesul. Între timp, sora mai mare fusese deja preluată de un alt echipaj și dusă de urgență la spital.

Aceasta a intrat în comă profundă și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria. La doar câteva ore distanță s-a luat decizia ca ea să fie transferată la un spital din București, dar starea ei este una critică în continuare. Şoferul care a provocat accidentul spune că a vrut să evite un obstacol, dar a pierdut controlul volanului şi a urcat cu maşina pe trotuar. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a arătat că nu băuse.

Destin tragic. Cele două surori accidentate mortal în Teleorman erau chiar nepoatele șoferului. Accident
Cele două fetițe au fost spulberate de mașină. Sursă foto – captură

Vinovatul, unchiul fetițelor

În momentul accidentului, cele două fetițe  se jucau pe trotuarul din fața curții. Vestea accidentului a fost prea mult pentru părinții celor două fetițe. Medicul de pe ambulanța care a intervenit la locul accidentului a rămas preț de aproximativ două ore să acorde ajutor părinților și celorlalți membri ai familiei care sunt în stare de șoc.  De remarcat că șoferul autoturismului a suferit și el câteva politraumatisme, dar starea lui era una bună.

Acesta a fost conștient și cooperant cu Poliția. Vecinii au fost cei care au declarat în exclusivitate pentru FANATIK că cele două fetițe erau chiar nepoatele șoferului vinovat. O altă soră a lor, în vârstă de 16 ani, a fost prima care a aflat despre tragedie. Tot ea a fost cea care a anunaţ apoi întreaga familie.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri