Life

Destinația de lux pe care o preferă Cristina Spătar. O noapte de cazare costă peste 5.000 de lei

Cristina Spătar are o destinație de lux pe care o preferă. Artista se afla deja de mai multe zile în această zonă, unde se bucură de soare și își etalează trupul.
02.07.2022 | 21:00
Destinatia de lux pe care o prefera Cristina Spatar O noapte de cazare costa peste 5000 de lei
Cristina Spătar are o destinație de lux. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar are o destinație de vacanță favorită. Artistei îi place foarte mult într-un oraș de lux, unde se află de câteva zile bune.

Care este destinația de lux preferată de Cristina Spătar

Cristina Spătar are o destinație de lux preferată. Artista este deja de câteva zile în Monte Carlo, locație de unde postează fotografii în ipostaze provocatoare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se află în Monte Carlo de circa o săptămână și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ceeea ce face.

Cristina Spătar a postat multe imagini în costum de baie din vacanță, aceasta fiind într-o formă de zile mari.

ADVERTISEMENT

Destinația aleasă de Cristina Spătar nu este deloc una ieftină. Conform site-urilor de rezervări de vacanțe, prețul pentru o singură noapte poate depăși chiar și 5.000 de lei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Spatar (@cristina.spatar)


Desigur, prețul depinde și de data la care vrem să mergem – în plin sezon, costul pentru o vacanță de vis în Monte Carlo, la hotelul ales de Cristina Spătar este mai mare, în timp ce din septembrie, prețurile scad spre 3.000 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT

Un sejur de trei zile în luna august poate să depășească 12.000 de lei pentru două persoane.

Cum se menține în formă Cristina Spătar

Cristina Spătar arată foarte bine în costum de baie. Cântăreața a mărturisit că încă nu arată așa cum își dorește, ci ar vrea să mai slăbească câteva kilograme.

Cântăreața Cristina Spătar are 57 de kilograme, dar ar vrea să mai slăbească încă puțin. Aceasta a dezvăluit că face foarte mult sport pentru a se menține în formă, dar a recunoscut că este obsedată de cântar.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Spatar (@cristina.spatar)


„Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani am făcut foarte mult pilates, m-am chinuit, am fost și la sala de forță.

Mănânc numai salate, cele mai multe cu ton, și stau în stres când copiii sunt în timpul școlii. E greu. Asta mă ține în priză. Faptul că sunt singură cu doi copii este o provocare”, a spus artista, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT
Tags: