Life

Destinația de vacanță în care se relaxează Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin: ”Asta este dragostea”

Locul de poveste în care au plecat în concediu Liviu Vârciu și partenera de viață, Anda Călin. Mesajul prezentatorului TV.
04.07.2024 | 13:49
Destinatia de vacanta in care se relaxeaza Liviu Varciu si iubita sa Anda Calin Asta este dragostea
Locul de poveste în care au plecat în concediu Liviu Vârciu și partenera de viață, Anda Călin. Mesajul prezentatorului TV. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Destinația de vacanță în care se relaxează Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin. „Asta este dragostea”, susține actorul din serialul Bravo, tată, care a trecut printr-un mariaj eșuat cu frumoasa Adelina Pestrițu.

Locul de poveste în care au plecat în concediu Liviu Vârciu și partenera de viață, Anda Călin. Mesajul prezentatorului TV

Locul de poveste în care au plecat în concediu Liviu Vârciu și partenera de viață, Anda Călin. Iubirea lor este puternică, dovadă că reușesc să se bucure de multe momente în doi. De această dată au plecat în străinătate.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator de la Antena 1 și frumoasa șatenă au lăsat acasă copiii și au decis să călătorească până în Italia. Au ales o destinație care este vizitată de foarte multe persoane din întreaga lume, inclusiv de români.

Se bucură de relaxare, voie bună și plimbări la apus de soare în Veneția. Povestea lor de dragoste este presărată cu deplasări fără cei mici pentru a putea întreține flacăra care s-a aprins în urmă cu mai bine de 7 ani.

ADVERTISEMENT

„Deci asta este dragostea”, este mesajul pe care l-a transmis Liviu Vârciu, în dreptul imaginilor de pe Facebook, în care apare cu partenera de viață, Anda Călin. Pozele postate de artist au primit numeroase aprecieri.

„Minunați”, „Sunteți o pereche superbă”, „Multă sănătate și relaxare, sunteți foarte frumoși”, „Să fiți împreună mereu, să vă iubiți” sau „O familie frumoasă”, sunt o parte dintre reacțiile internauților.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, despre vacanțele cu Anda Călin și copiii

Liviu Vârciu are foarte mare încredere în partenera de viață, Anca Călin, pe care se bazează atunci când pleacă într-o vacanță. Frumoasa șatenă este cea care se ocupă de toate rezervările din luna iulie înainte de a pleca la drum.

„Ea tot face programul pentru vacanțe, tot pune date, dar, din păcate nu ne pupăm pe date, pentru că eu mai am niște evenimente, mai am niște obligații în weekenduri. Ea deschide acum o grădiniță săptămâna viitoare, o școală de vară.

ADVERTISEMENT

Nu poate ea când pot eu și tot așa.  Dar am promis că vreau să văd și eu Veneția, că nu am văzut-o. Sunt omul apei că sunt zodia pești”, a declarat în urmă cu ceva vreme Liviu Vârciu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT