Cele mai citite

Franţa a dat cu Danemarca de pămînt în finala EURO

UPDATE / Franţa a devenit campioană europeană la handbal masculin, după ce a învins-o pe Danemarca, ţara gazdă a competiţiei, cu scorul 41-32. Este pentru a 3-a oară cînd francezii reuşesc...
26.01.2014 | 20:02
Franţa a dat cu Danemarca de pămînt în finala EURO

UPDATE / Franţa a devenit campioană europeană la handbal masculin, după ce a învins-o pe Danemarca, ţara gazdă a competiţiei, cu scorul 41-32. Este pentru a 3-a oară cînd francezii reuşesc să cîştige trofeul european. Înfrîngerea este cu atît mai dureroasă pentru danezi, întrucît aceştia nu au reuşit să-şi apere pe teren propriu titul cucerit la precedentul turneu final.

Danemarca – Franţa 32-41 (16-23)

Danemarca: Hansen 9, Lindberg 6, Mollgaard Jensen 4, Noddesbo 3, Mogensen 2, Christiansen 2, Spelleberg 2, Larsen 1, Eggert 1, Toft Hansen 1, Sondergaard 1.
Franţa: Guigou 10, Porte 9, Abalo 7, Narcisse 6, N. Karabatic 5, Sorhaindo 2, Nyokas 2

Franţa şi Danemarca se vor întîlni în finala Campionatului European de handbal masculin. Franţa s-a calificat în ultimul act după ce a învins-o pe Spania, cu scorul de 30-27, în timp ce ţara gazdă a competiţiei, Danemarca, a eliminiat-o în sferturi pe Croaţia. Cele două echipe au avut un start dificil în semifinale, fiind conduse la pauză de adversarele lor. Cea de-a doua repriză a făcut diferenţa între finaliste şi cele două echipe care se vor bate pentru medalia de bronz. Pînă acum a fost un turneul final extrem de spectaculos, media de goluri înscrise fiind de 55 pe meci, una destul de mare.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri