Sport

Destinație surpriză pentru Bălgrădean. Omul-cheie care l-a convins să plece de la CFR Cluj. Exclusiv

Aventura lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj este ca și încheiată, iar portarul a ales o destinație surpriză pentru viitorul său.
09.07.2021 | 15:42
Destinatie surpriza pentru Balgradean Omulcheie care la convins sa plece de la CFR Cluj Exclusiv
Aventura lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj este ca și încheiată, iar portarul a ales o destinație surpriză pentru viitorul său. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Bălgrădean a ajuns în Gruia în vara anului trecut din postura de liber de contract, după un întreg scandal cu FCSB, dar pleacă după doar un an din cauza concurenței acerbe.

Jucătorul de 33 de ani este foarte aproape de o înțelegere cu FC Voluntari, iar FANATIK a aflat că cel care l-a convins să vină la gruparea ilfoveani este directorul general Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean, destinație surprinzătoare după aventura la CFR Cluj

Deși a venit la CFR Cluj ca titular incontenstabil în vara lui 2020, după ce Giedrius Arlauskis plecare în zona Golfului, Cristian Bălgrădean a decis să-și facă bagajele după un singur sezon.

El este nemulțumit de faptul că a devenit a treia opțiune la campioana României după întoarcerea lituanianului și aducerea portughezului Cristiano Figueiredo de la FC Hermannstadt, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Conform prosport.ro, Bălgrădean va părăsi în zilele următoare lotul lui Marius Șumudică și va merge la FC Voluntari, formație care în sezonul precedent s-a salvat de la retrogradare după un baraj cu Dunărea Călărași din Liga 2.

Bălănescu l-a convins să vină la Voluntari

Portarul în vârstă de 33 de ani va rămâne astfel în Liga 1, dar se va lupta pentru cu totul și cu toul alte obiective. Alegerea sa este una bizară la prima vedere, dar FANATIK a aflat cine este omul care l-a convins să vină la gruparea ilfoveană.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, directorul general Bogdan Bălănescu este cheia acetui transfer. Oficialul de la Voluntari se află în relații foarte bune cu Bălgrădean din perioada când au colaborat la Dinamo și în plus sunt vecini în cartierul Floreasca din Capitală.

La FC Voluntari, Cristian Bălgrădean îl va avea ca antrenor pe un alt dinamovist, Liviu Ciobotariu. El se va lupta pentru postul de titular cu Victor Rîmniceanu, spaniolul Marcos Lavin Rodriguez și cu tânărul Valentin Neacșu.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean, suspendat la primul joc din acest sezon

Astfel, Cristian Bălgrădean pleacă după un singur sezoin de la CFR Cluj, deși oficialii ardeleni și-ar fi dorit ca el să rămână și să-i facă o concurență benefică lui Giedrius Arlauskis, dar îl au acolo pe portughezul Cristiano Figueiredo.

Portarul a oferit un interviu amplu în exclusivitate pentru FANATIK, în care vorbește deschis despre experiențele trăite de el în fotbal și despre celebrul scandal din  sezonul trecut când a fost acuzat de Gigi Becali de trădare.

Bălgrădean nu a evoluat în prima partidă din acest sezon al celor de la CFR Cluj. Portarul a fost suspendat pentru întâlnirea cu Borac Banja Luka, din prima manșă a turului întâi din Champăions League, după ce a fost eliminat la ultimul meci european al ardelenilor din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: