Sport

Destinație surpriză pentru Claudiu Keșeru. Ce echipă din Liga 1 se luptă să îl ia pe atacantul lui Ludogoreț

Claudiu Keșeru vrea să plece de la Ludogorets și ar putea ajunge într-un campionat de top, deși este dorit și de o echipă din Casa Pariurilor Liga 1.
12.08.2021 | 22:15
Destinatie surpriza pentru Claudiu Keseru Ce echipa din Liga 1 se lupta sa il ia pe atacantul lui Ludogoret
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei naționale este în conflict cu conducerea clubului bulgar, care l-a trimis la echipa a doua. Keșeru le-a răspuns însă așa cum știe el cel mai bine să facă: pe teren, cu un gol superb de la jumătatea terenului.

Ajuns la 34 de ani, Keșeru este evaluat la 1,5 milioane de euro conform transfermarkt și mai are contract un an cu Ludogorets. Atacantul a marcat trei goluri în două partide în acest start de sezon, oferind și trei assist-uri, în timp ce în Liga Campionilor a jucat doar 60 de minute cu Șahtior Soligorsk și nu se mai află pe lista UEFA.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, aproape de o revenire de senzație. Este dorit și în Liga 1

Jurnaliștii bulgari de la sportal.bg anunță că atacantul lui Ludogorets este dorit de fosta sa echipă, Nantes. Keșeru a evoluat pentru „canari” nu mai puțin de șapte ani, între 2003 și 2010, iar francezii negociază deja transferul jucătorului în Franța.

Astfel, atacantul naționalei României ar putea evolua din nou în Ligue 1, unde ar avea parte de niște dueluri de vis cu Messi, Neymar sau Mbappe, în etapa a 14-a.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă anunță că cele două părți ar putea rezilia chiar de comun acord sau atacantul ar urma să fie cedat pe o sumă infimă, mai ales că jucătorul mai are doar un an de contract cu Ludogorets.

Rapid vrea să dea lovitura pe piața transferurilor prin aducerea lui Claudiu Keșeru

Ziare.com anunță că Rapid este interesată de serviciile lui Claudiu Keșeru însă este greu de crezut că giuleștenii își pot permite salariul cerut de atacantul român. Un alt impediment e trecutul roș-albastru al jucătorului, care nu va fi acceptat prea ușor de către galeria Rapidului.

ADVERTISEMENT

Rapid are mare nevoie de un vârf, singura variantă pe această poziție în acest moment fiind Adrian Bălan. Alb-vișinii au mai transferat în această vară un jucător de la Ludogorets, care a mai fost dorit și de Dinamo: fundașul central Dragoș Grigore, care ar putea să îl convingă pe Keșeru să vină la Rapid.

Daniel Niculae ar fi pornit deja tratativele cu clubul bulgar, iar atacantul ar putea să își relanseze cariera în Liga 1, așa cum a făcut-o când a ales FCSB în 2013.

ADVERTISEMENT

De ce nu vrea Claudiu Keșeru să mai continue la Ludogorets

Claudiu Keșeru nu vrea în ruptul capului să mai continue la Ludogorets, deși este golgheterul all-time al echipei cu 139 de goluri. Atacantul a fost extrem de dezamăgit după ce nu a fost inclus pe lista UEFA de antrenorul Valdas Dambrauskas pentru dubla din Liga Campionilor cu Olympiacos.

Nemulțumirile sale i-au atras o pedeapsă drastică, fiind trimis la echipa a doua a clubului deși a avut un start de sezon excelent. Keșeru e în Bulgaria de șase ani și a cucerit în fiecare an titlul de campion, cât și două supercupe.

Keșeru a reușit 13 goluri și la echipa națională a României în 42 de meciuri și a jucat ultima oară în Liga la FCSB în sezonul 2014-2015, când a fost vândut la Al-Gharafa, de unde ulterior a plecat în Bulgaria.

ADVERTISEMENT