Sport

Destinație surpriză pentru Leo Messi după ce se va despărți de PSG. Un colos din Premier League speră să-l semneze pe campionul mondial

Este din ce în ce mai clar că Leo Messi nu va mai continua din vară la PSG, iar ultimele informații arată că argentinianul ar putea ajunge la un club uriaș din Premier League.
24.05.2023 | 15:10
Destinatie surpriza pentru Leo Messi dupa ce se va desparti de PSG Un colos din Premier League spera sal semneze pe campionul mondial
Este din ce în ce mai clar că Leo Messi nu va mai continua din vară la PSG, iar ultimele informații arată că argentinianul ar putea ajunge la un club uriaș din Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a creat un scandal monstru în Franța la începutul lunii aprilie când a plecat fără să anunțe în Arabia Saudită pentru a-și onora contractul de imagine cu țara din Golf.

Leo Messi ar putea să o părăsească pe PSG pentru Premier League

Toate pistele duc la o despărțire între Leo Messi și PSG, iar viitorul starului argentinian face vâlvă în întreaga lume. Jucătorul de 35 de ani nu duce lipsă de oferte interesante, dar deocamdată nu a luat nicio decizie în acest sens.

ADVERTISEMENT

Au fost zvonuri că se întoarce la FC Barcelona, că va merge în zona Golfului sau că va alege să joace în MLS, iar mai nou a apărut o informație conform căreia Leo Messi ar putea ajunge în Premier League.

Conform talksport.com, patronul american al lui Chelsea, Todd Boehly, face tot posibilul pentru a-l convinge pe superstarul argentinian să vină din vară pe Stamford Bridge, dar marea problemă o reprezintă faptul că londonezii nu vor juca în sezonul viitor de Champions League.

ADVERTISEMENT

Messi a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să mai joace la nivel foarte înalt și de aceea principala sa țintă este de a rămâne în Europa. Așa au apărut zvonurile unei posibile reveniri la FC Barcelona, însă catalanii nu și-au rezolvat pe deplin problemele financiare.

Ce va alege Messi din numeroasele oferte pe care le are pe masă

Jurnalistul spaniol Marcal Lorente de la El Chiringuito a anunțat la începutul lunii mai că Leo Messi ar fi bătut palma cu șeicii arabi și din vară va merge la Al Hilal, cel mai prestigios club din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial ar urma să încaseze un salariu anual de 363 de milioane de euro, mult peste cele 200 de milioane de euro pe care le primește marele său rival Cristiano Ronaldo la Al Nassr. În plus, Messi va avea un venit de nouă ori mai mare decât are la PSG.

Presa argentiniană a anunțat că arabii au prima șansă să obțină semnătura lui Messi și oferă o cotă de 1,50 pentru acest transfer. Următoarea pe listă se află Barcelona, cu o cotă de 2,40. ”Catalanii” ar fi făcut și ei o ofertă scrisă. Dacă va accepta să revină pe Camp Nou, starul va semna un contract valabil până în 2025 și va avea un salariu de 13 milioane de euro net.

ADVERTISEMENT

O poziție mai jos în topul realizat de argentinieni se află Inter Miami, cu o cotă de 8. PSG și Manchester City se mai află în topul sondajului făcut de sud-americani, cu o cotă de 11, respectiv 17, în timp ce ultima de pe listă este Newell’s Old Boys, care are o cotă de 29.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,99 este cota pentru „total goluri PSG: 2-3” la meciul Strasbourg – PSG

ADVERTISEMENT