Fotbal intern

Destinul lui Eric a fost România! „Mama îmi spunea că visez și vorbesc într-o limbă ciudată”

20.01.2021 | 09:37
Destinul lui Eric a fost Romania Mama imi spunea ca visez si vorbesc intro limba ciudata
Destinul lui Eric a fost România: „Mama îmi spunea că visez și vorbesc într-o limbă ciudată”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eric De Oliveira este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, iar brazilianul a povestit cum un vis din copilărie a fost de fapt destinul său de a ajunge în România.

Este vorba despre un vis povestit de mama sa, care i-a spus că a vorbit despre fotbal într-o limbă ciudată. Pentru că brazilianul crede în destin, acesta consideră că limba ciudată era de fapt limba română și chiar dacă nu știa atunci, soarta lui era de a ajunge și a trăi în România.

ADVERTISEMENT

Totodată, Eric a mai vorbit și despre Darius Olaru, cel care a primit o ofertă de 1.700.000 de euro din Rusia, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

Visul lui Eric din copilărie. România a fost destinul brazilianului

Eric și-a adus aminte de tinerețe și cum a ajuns în România, fără să știe mai nimic despre țara noastră, el dorind doar să joace câteva meciuri bune pentru a-și face un DVD care să impresioneze cluburi din alte țări:

ADVERTISEMENT

„Când am ajuns în România, eram un băiat sărac din Brazilia, nu știam ce e aia România. Când am ajuns în Liga a doua voiam să joc câteva meciuri și să-mi fac un DVD ca să plec mai departe.

Nu am știut ce mă așteaptă, nu am știut ce urmează. Cred că dacă eram la o echipă mai mare marcam mai multe goluri”.

ADVERTISEMENT

„Mama spunea înainte să ajung în România. Eu dormeam cu mama și cu sora mea pe jos și mama îmi povestea că eu visam ceva cu fotbalul și vorbeam într-o limbă ciudată.

La final strigam gol și adormeam. Cine știe, poate că vorbeam română atunci”, a povestit Eric

ADVERTISEMENT

„I-am promis soției că nu o să-și mai facă bagajele”

Eric de Oliveira vrea să revină în prim-planul fotbalului românesc și a anunțat în direct la emisiunea „Fotbal Look”, de la Look Sport că vrea să se întoarcă la Mediaș:

„Nu m-am retras, îmi doresc să continui la un nivel înalt. Nu vreau să mă dea fotbalul afară, vreau să plec eu când o să simt că nu mai pot. Am avut o accidentare mică, dar sunt mai bine acum.

I-am promis soției mele că nu ne mai mutăm, că e ultima dată când își face bagajul. Sper să rezolv și să merg la Mediaș. Nu mă gândesc să antrenez, poate la nivel de copii, dar încă nu mă gândesc să fac ceva profesionist”.

„Sunt câteva salarii întârziate la Voluntari și eu am încercat să-i ajut cu rezilierea contractului și cred că am lăsat încă o ușă deschisă în fotbalul românesc.

Nu sunt probleme grave cu banii, dar și jucătorii au nevoie de un stimulent suplimentar înainte de meciuri”, a mai spus Eric, referitor la situația de la FC Voluntari.

Eric, în lacrimi la ultimul gol pentru Voluntari

Eric a povestit ce a însemnat cu adevărat ultimul său gol marcat pentru FC Voluntari și a dezvăluit și relația pe care a avut-o cu tatăl său:

„După ultimul gol marcat la Voluntari, am plâns pentru că era înmormântarea tatălui meu, pe care îl adusesem în viața mea, trecând peste niște înțelegeri. Din păcate, nu am reușit prea multe, pentru că timpul nu ne-a lăsat”.

„A fost mai mult decât un gol, a reprezentat ceva semnificativ pentru viața mea. Asta a contat mai mult decât golurile sau recordurile”, a mai dezvăluit brazilianul.

„Darius Olaru face tot jocul FCSB-ului”

Eric a ținut să-l laude și pe Darius Olaru, despre care spune că este cel mai bun jucător al FCSB-ului din acest sezon și că are un potențial imens „Darius Olaru e cel mai bun jucător al FCSB-ulu, el face tot jocul, nu greșește pase, totul e precis la el și a făcut un pas important când a semnat cu FCSB.

Sper să ajungă în grupele Europa League la anul, pentru că acolo vor crește și mai mult și cred că vor face o față frumoasă”.

  • 35 de ani a împlinit Eric De Oliveira pe 5 decembrie
  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Eric de Oliveira, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT