ADVERTISEMENT
News

Destinul tragic al unui preot de 41 de ani. A murit pe loc! Descoperirea uluitoare a anchetatorilor

Autor: Claudiu Ilie | 10.08.2020 | 10:06
Destinul tragic al unui preot de 41 de ani. A murit pe loc! Descoperirea uluitoare a anchetatorilor

Un preot de 41 de ani a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a pierdut controlul motorului pe care îl conducea și s-a izbit de trunchiul unui copac.

ADVERTISEMENT

Victima a fost aruncată la câțiva metri și a decedat în urma impactului survenit. Anchetatorii au descoperit la fața locului că bărbatul nu avea nici permis de conducere.

Tragedia a avut loc chiar în comuna în care preotul slujea, iar localnicii sunt devastați de pierderea suferită.

ADVERTISEMENT

Preot de 41 de ani, mort în accident rutier

Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, a încetat din viață la vârsta de 41 de ani, chiar în localitatea Cărbunari, unde slujea. Preotul era originar din localitatea Pomi, județul Satu Mare.

„ La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului. Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia,”, se arată într-un comunicat trimis de către autorități.

ADVERTISEMENT

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a transmis un comunicat de presă prin care a anunțat dispariția timpurie a preotului, dar și condoleanțe familiei îndoliate.

Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi
Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi

„Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.  La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică. Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării. Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!”, se arată în mesajul transmis de Biroul de Presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!