News

Destinul tragic al unui tânăr de 19 ani din Vaslui. Avea planuri mari, dar a fost ucis de “Satana” cu o coasă

23.06.2020 | 11:19
Destinul tragic al unui tanar de 19 ani din Vaslui Avea planuri mari dar a fost ucis de Satana cu o coasa
ADVERTISEMENT

Un tânăr de numai 19, din județul Vaslui, a sfârșit tragic, înjunghiat cu coasa de un vecin căruia i se spune “Satana”. Narcis a vrut să ajute o femeie însărcinată, dar s-a ales cu moarte.

Narcis locuia în suburbia Rediu, municipiul Vaslui, și avea planuri mari de viitor. Plecase la muncă în Spania, ca să strângă banii necesari pentru ridicarea unei case. Din păcate , soata i-a fost potrivnică.

ADVERTISEMENT

Criminalul, pe numele său real, Mihai, era vecin cu Narcis. Victima a vrut să o ajute pe femeia însărcinată care căzuse, iar agresorul a crezut că vrea să o violeze. De aici a pornit scandalul, în urma căruia tânărul de numai 19 ani și-a pierdut viața.

Un tânăr de 19 ani din Vaslui a murit secerat de coasă

Sfârșitul tragic

pe care l-a avut Narcis a șocat o țară întreagă. La doar 19 ani, tânărul avea tată viașa înainte, planuri și visuri mărețe. Toate au fost năruite într-o clipă.

ADVERTISEMENT

Vecinul lui Narcis, Mihai, poreclit Satana, l-a ucis cu o coasă, după ce, înainte, s-au bătut cu pumnii și picoarele. Agresorul a crezut că Narcis vrea să profite de o femeie aflată la pământ. În realitate, tânărul voia s-o ajute să se ridice.

După ce și-au împărțit câșiva pumni, Mihai  mers în curte și a luat o coasă, apoi l-a înjunghiat pe Narcis în zona toracelui. Victima a fost transportată la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

“Până acum o săptămână a stat în izolare, pentru că tocmai ne-am întors acasă. Azi am primit banii de la șeful nostru de acolo, că nu ni i-a dat pe toți când am plecat acasă.

Cu ce câștigase în Spania, voia să-si pună centura și să-și ridice pereții la casă. Azi, cu banii munciti în Spania, i-am luat o altfel de casă, casa în care ajungem cu toții.

ADVERTISEMENT

Am cumpărat sicriul și tot ce trebuie pentru înmormântare. Suntem căzuți la pământ de durere, nu doar noi, ci tot Rediul, pentru că Narcis a fost un băiat la care ținea toată lumea”, a declarat Daniela, sora lui Narcis, pentru vremeanouă.ro

ADVERTISEMENT