Life

Destiny ALA au demonstrat că nimic nu e imposibil la Românii au talent: ”Vă apreciez”

01.03.2021 | 23:49
Destiny ALA au demonstrat ca nimic nu e imposibil la Romanii au talent Va apreciez
ADVERTISEMENT

Destiny ALA, trupa de dans formată din două persoane surde și un interpret în limbajul semnelor, a demonstrat că nimic nu este imposibil. Cei trei au urcat pe scena de la „Românii au talent”, unde au fost apreciați de cei patru jurați. 

Lavinia este o persoană perfect normală, însă a venit pe lume în cadrul unei familii de surzi. Nevoită să învețe limbajul semnelor, tânăra s-a implicat enorm în comunitatea surdă, care are nevoie adesea de interpretări când vine vorba de acte sau alte chestiuni.

ADVERTISEMENT

Tânăra a înființat trupa Destiny ALA, cu care a venit în emisiunea de talent de la Pro TV, unde a pus în scenă un număr de dans impresionant. Cu muzica în suflet, cei trei au ajuns imediat la inimile vedetelor, care au rămas profund emoționate.

Destiny Ala, mesaj emoționant pe scena de la Românii au talent

„Noi suntem Destiny Ala, suntem o trupă înființată de puțin timp, ei doi nu aud, sunt surzi. Însă, sunt oameni normali, chiar dacă nu aud. Eu aveam părinții surzi, nu aveam cum să comunic cu ei.

ADVERTISEMENT

Îmi arătau în limbajul semnelor și atunci a trebuit să învăț singură, după care ei m-au corectat de-a-lungul timpului și atunci m-am integrat bine în comunitatea surdă din România. Mi-am dorit și mi-a plăcut foarte să ajut această comunitate.

Am fost interpret la marile concerte, festivaluri, piese de teatru, în același timp ajut comunitatea surdă când au nevoie de interpret la notar, la tribunal, la medic”, a spus Lavinia de la Destiny Ala.

ADVERTISEMENT

Jurații au apreciat munca concurenților, care au găsit o cale foarte frumoasă de a comunica prin dans. Vedetele au fost de părere că cei doi au reușit să mențină ritmul foarte bine, în ciuda faptului că nu au auzit deloc versurile piesei pe care dansau pe scenă.

„Dacă nu îmi spuneai că ei nu aud, eu nu aș fi zis că ei nu aud pentru au ținut ritmul foarte bine, s-au mișcat fix pe muzică și sunt foarte curios cum pot să țină ritmul”, a întrebat Smiley.

ADVERTISEMENT

„Pe numărătoare, pe pași și avem un coregraf care ne ajută foarte mult și uneori mai merg în față cu semnele ca să vadă și să fim pe ritm. Am muncit enorm la acest moment”, a răspuns Lavinia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

„Nu pot să îmi imaginez cât poate să fie de greu să nu auzi muzica, dar iată că muzica își găsește drum către cei care nu o aud, dar o simt din toată inima. Vă apreciez pentru ce ne-ați arătat astăzi aici”, a spus Andra.

„Mă gândeam că este minunat că există acest mod de comunicare, de exprimare prin dans că până la urmă dansul este o comunicare non verbală și apreciez foarte mult efortul depus pentru a ne arăta acest moment. Vă mulțumesc!”, a declarat Alexandra Dinu.

Trupa Destiny Ala a plecat acasă cu patru de „Da”, urmând să mai ajungă pe scena emisiunii de talent în semifinală. Cei trei tineri din București au transmis o emoție foarte puternică atât juriului, cât și celor aflați în fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT