Fotbal intern

Detalii amuzante despre Fabbiani! “Mânca câte 10 kurtos în fiecare seară!” Unde i-a dus pe vânzătorii oamenii care lucrau la acel magazin

17.04.2019 | 18:16
Detalii amuzante despre Fabbiani Manca cate 10 kurtos in fiecare seara Unde ia dus pe vanzatorii oamenii care lucrau la acel magazin

Cristian Fabbiani, actualul atacant al formației Deportivo Merlo, a jucat în perioada iulie 2008 – iulie 2010 pentru CFR Cluj, iar Iuliu Mureșan, actualul oficial de la Hermannstadt, a oferit detalii amuzante despre atacantul care la un moment dat a ajuns la o greutate de 120 de kilograme. Argentinianul în vârstă de 35 de ani a jucat în 33 de meciuri și a înscris 11 goluri pentru campioana României.

Detalii amuzante despre Cristian Fabbiani oferite de Iuliu Mureșan

“Am ţinut legătura cu Fabbiani, nu mai face fotbal, dar are o afacere. E o poveste simpatică cu el. În Ardeal sunt nişte kurtos kalacs, cu miere, cu zahăr…Eram într-o parcare la un supermarket şi era un chioşc de acest gen, iar Fabbiani a dat de kurtos. A mâncat, i-a plăcut şi apoi am plecat”, a povestit Iuliu Mureşan, fostul conducător al CFR-ului, la  ProSport LIVE.

“După câtva timp îmi spune vânzătorul că Fabbiani îşi ia câte zece în fiecare seară! Noi nu înţelegeam de ce nu slăbeşte, că-l puneam la dietă şi nu-i scădea deloc burta, dar el comanda câte zece pe seară”, a spus Mureşan amuzat.

Așa arată Cristian Fabbiani în prezent

Unde i-a dus pe oamenii care lucrau la magazinul cu kurtos

Fostul președinte de la CFR Cluj a dezvăluit și ce s-a întâmplat cu vânzătorii care lucrau la magazinul de unde cumpăra kurtos. Fotbalistul a decis să îi ducă în Argentina, acolo unde și-a făcut patru chioșcuri și a avut succes.

“Mai drăguţ e că pleacă Fabbiani de la CFR şi după o lună de zile au dispărut şi oamenii cu chioşchiul respectiv…Ca să aflu că Fabbiani i-a dus în Argentina şi-a făcut patru chioşcuri şi a avut mare succes cu afacerea cu kurtos în Argentina. Vă daţi seama de ce s-a îngrăşat! S-a lăsat şi de fotbal, dar era un jucător foarte talentat, foarte bun”, a anunţat ex-preşedintele CFR-ului la ProSport LIVE.