Sporturi

Detalii cutremurătoare din dosarul în care este implicat Alex Bodi. Fetele erau abuzate, bătute crunt, arse cu țigara

07.05.2021 | 15:57
Detalii cutremuratoare din dosarul in care este implicat Alex Bodi Fetele erau abuzate batute crunt arse cu tigara
ADVERTISEMENT

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare din dosarul în care este implicat Alex Bodi. Fetele erau supuse unor orori greu de descris, abuzate, bătute crut și arse cu țigara.

La data de 5 aprilie, 30 de persoane au fost trimise în judecată într-un dosar pentru trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Din rețeaua interlopului Adrian Tâmplaru făceau parte mai muți dintre finii acestuia, printre care și fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Fetele erau racolate și obligate să se prostitueze pe străzile din orașele europene. Victimele erau supuse unor tratamente inumane, detalii care au ieșit la iveală în rechizitoriul respectivului dosar.

Detalii cutremurătoare din dosarul în care este implicat Alex Bodi. Fetele erau abuzate, bătute crut, arse cu țigara

Interlopii le racolau pe femei folosind metoda loverboy, promițându-le o relație sau chiar căsătoria. Mai mult, în unele cazuri, tinerele erau ademenite cu promisiuni pentru locuri de muncă avantajoase, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Fetele reușeau să producă între 300 și 1000 de euro pe noapte. Din acești bani, le revenea doar 10 sau 15 euro. Una dintre fete a povestit că a fost obligată să aducă 1000 de euro în prima zi, fiind amenințată că va avea probleme dacă nu va reuși.

Cum nu a putut să strângă toți bani, fata a fost pedepsită crunt. A fost dusă la locuința unuia dintre interlopi, unde se aflau în jur de 30 de bărbați. Proxenetul a dus-o într-un dormitor unde se afla un pat de mari dimensiuni, cu gratii de fier. „Inculpatul a bătut-o cu pumnii şi picioarele, ameninţând-o cu moartea şi spunându-i că este stăpânul vieţii ei. A fost legată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu trei bărbați.”

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost bătută până la leșin, după care a fost băgată cu capul în vasul de toaletă, iar coșmarul continuă: „un alt bărbat a umplut cada, iar proxenetul ei a băgat-o cu capul în apă, ţinând-o un timp, după care a ameninţat-o cu moartea şi cu acte de violenţă asupra membrilor familiei.

„Apoi a dus-o în dormitor şi i-a chemat pe bărbaţii care se aflau în apartament să întreţină relaţii sexuale. Unii o fotografiau, stăteau în faţa uşii şi râdeau. Unul dintre bărbaţi, despre care a aflat că făcea tatuaje, a injectat-o cu o substanţă, posibil heroină.”

ADVERTISEMENT

Procurorii au notat mai multe mărturii cutremurătoare: „inculpatul a sunat-o, a întrebat-o de bani, după care a venit la club, a închis uşa camerei şi a lovit-o cu o curea inclusiv în zona capului, rămânându-i semne de la cataramă. A chemat un băiat de-ai lui, care a cusut-o în zona capului. A bătut-o timp de 12 ore, iar când făcea pauze arunca cu apă pe ea şi o întreba cine este şeful, numele lui de familie, când s-a născut, de unde este, și, întrucât nu ştia, era bătută şi arsă cu ţigara pe mâini, picioare şi în zona gâtului. De asemenea, inculpatul i-a tăiat părul cu cuţitul pe care obişnuia să-l poarte la el.”

Unele dintre tinerele traficate au reușit să scape muțumită unor neatenții ale interlopilor. Ulterior, indivizii le-au urmărit în România și le-au amenințat pentru a le da diverse sume de bani. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, fetele au fost bătute crut, ajungând internate.

ADVERTISEMENT