News

Detalii cutremurătoare în cazul bărbatului care și-a ucis fosta concubină și pe fiul acesteia în curtea bisericii

17.05.2021 | 14:00
Detalii cutremuratoare in cazul barbatului care sia ucis fosta concubina si pe fiul acesteia in curtea bisericii
ADVERTISEMENT

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare în cazul bărbatului care și-a ucis fosta concubină și pe fiul acesteia în curtea bisericii. Se pare că omul îl amenințase pe băiat că îl va omorî.

Individul se află într-o instituție medicală, pentru că a încercat să se sinucidă. El va fi evaluat neurologic și psihiatric.

ADVERTISEMENT

Bărbatul acuzat de dubla crimă a fost transferat la secția ORL luni dimineața. El nu are nevoie de ventilație și este conștient.

Detalii cutremurătoare în cazul bărbatului care și-a ucis fosta concubină și pe fiul acesteia în curtea bisericii

Irinel i-a înjunghiat mortal pe Ramona și pe fiul acesteia în curtea unei biserici din Argeș. Ulterior, el a încercat să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Oamenii apropiați au declarat că femeia era terorizată de fostul concubin. Mai mult, acesta îl amenințase pe fiul acesteia că îl omoară dacă femeia îl părăsește din cauza lui.

„El a amenințat-o și mi-a spus și copilul: tati, dacă pleacă mami de la el din cauza mea a zis că pe mine mă omoară” a declarat tatăl adolescentului, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

Cel care a găsit cele două cadavre în curtea bisericii a fost chiar preotul: „am venit aici repede, m-am îmbrăcat, am luat o umbrelă, când văd copilul”.  

„Nu am îndrăznit să-i facem nimic, se vedea că este mort. Cred că ea a fugit în curtea bisericii crezând că scapă”, a explicat acesta.

ADVERTISEMENT

Actualul concubin al femeii a precizat că aceasta era urmărită de fostul partener de mai multă vreme: „ea era urmărită de când am luat-o eu”.

„Eu fără să știu că e urmărită. El umbla cu diferite mașini. Am vorbit acum la 3 cu ea: hai să merg eu cu tine la cimitir. (i-a răspuns ea – n.r.)”, a spus bărbatul.

„Erau oameni credincioși, apropiați bisericii. Ea era, pe el nu-l știu. El nu e de la noi. Ea era o femeie în regulă,” a povestit un vecin.

Cu patru luni în urmă, cei doi au apărut la o emisiune TV. Încă de atunci femeia acuza că individul este violent, că a amenințat-o cu moartea atât pe ea, cât și pe copilul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: