News

Detalii uluitoare. Marcel Toader a fost resuscitat timp de 57 de minute

03.08.2019 | 21:54
Detalii uluitoare Marcel Toader a fost resuscitat timp de 57 de minute

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare după moartea omului de afaceri Marcel Toader, tragedie care a căzut ca un trăznet peste întreaga lume a showbiz-ului românesc. În timp ce se afla la masă, acesta a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor medicilor care l-au resuscitat timp de aproape o oră, din păcate a fost declarat decesul.

Reacția SMURD după moartea lui Marcel Toader

Pacientul a fost găsit în stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu șocuri electrice. Inima sa nu a repornit în niciunul din 57 de minute. Apelul la 112 a fost primit, aproximativ la 4 minute după ce acestuia i s-a făcut rău. Ambulanța a ajuns în 6 minute”, au transmis autoritățile pentru huff.ro.

Marcel Toader avea numeroase probleme financiare. Sursa foto: sitrescu.ro
Marcel Toader avea numeroase probleme financiare. Sursa foto: sitrescu.ro

Ce spunea Marcel Toader despre problemele din viața sa

Lumea afacerilor i-a adus lui Marcel Toader numeroase satisfacții, dar și momente extrem de dificile. De altfel, în frecventele sale apariții televizate, nu ezita niciodată să vorbească deschis despre problemele cu care se confrunta, adesea de natură fianciară. Cele mai recente sunt legate de datorii uriașe acumulate la întreținere, restanțe ce ajungeau până la 135.000 de lei, motiv pentru care s-a văzut nevoit să plece din blocul în care locuia.

Eu am de dat bani statului, procese la tribunal care urmează. Eu mai pot locui în apartamentul meu numai că o să plec de acolo pentru că nu mai vreau să mai stau acolo, mă mut în altă parte. Singur, bineînțeles că singur. Eu am lăsat în spate multe apartamente echipate și multe case. Asta nu e o problemă pentru mine. Pentru mine problema financiară nu e o problemă. Eu am pierdut în viața mea mult din punct de vedere material… Din cenușă m-am ridicat și de acolo am plecat. Nu mi-a fost frică de ziua de mâine”, spunea Marcel Toader în ultimul său interviu.