Sport

Detalii de culise de la antrenamentele Farului, date chiar de Gică Hagi. „Vreau să facem presing 90 de minute! Nu am nevoie de jucătorii care le știu pe toate”. Video exclusiv

Gheorghe Hagi a oferit, în direct la FANATIK SUPERLIGA, detalii de culise de la antrenamentele Farului Constanța, spunând că își dorește ca jucătorii săi să facă pressing non-stop.
10.04.2023 | 12:40
Detalii de culise de la antrenamentele Farului date chiar de Gica Hagi Vreau sa facem presing 90 de minute Nu am nevoie de jucatorii care le stiu pe toate Video exclusiv
Detalii de culise de la antrenamentele Farului, date chiar de Gică Hagi. „Vreau să facem presing 90 de minute! Nu am nevoie de jucătorii care le știu pe toate”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a câştigat cu 3-2 meciul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat în SuperLiga la patru puncte de campioana en-titre, CFR Cluj, şi este principala favorită la câştigarea campionatului.

Detalii de culise de la antrenamentele Farului, date chiar de Gică Hagi: “Când nu ai mingea trebuie să fii agresiv, disponibil la efort”

Gheorghe Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici despre antrenamentele pe care le face la Farul Constanţa, spunând şi ce mentalitate trebuie să aibă jucătorii care să poată colabora cu el:

ADVERTISEMENT

“Joci cum te antrenezi şi te antrenezi cum joci. Meciul este ca un test, unde trebuie să fii pregătit. Fotbaliştii sunt nişte actori, în faţa unei audienţe. Trebuie să fie puternici pe plan mental şi fizic. Trebuie să interpretezi rapid ambele faze.

Gândirea, mişcarea trebuie să fie foarte rapide. Când nu ai mingea trebuie să fii agresiv, disponibil la efort, să poţi să faci acest efort pentru 120 de minute. Pentru că fotbalul are şi prelungiri. Acestea se obţin la antrenamente.

ADVERTISEMENT

“Eu vreau să facem presing 90 de minute”

Totul se antrenează, totul se face prin antrenament. Eu vreau să facem presing 90 de minute. Mie îmi plac jucătorii cărora le place mingea şi le place să se antreneze.

Asta e întrebarea mea când încep o treabă cu un jucător. Dacă nu, nu are rost să începem să lucrăm. După aia, vedem cât de buni suntem, ce putem să facem. Dacă nu eşti destul de deschis să înveţi, nu ai cum să progresezi.

ADVERTISEMENT

“Nu am nevoie de jucători care le ştiu pe toate”

Înseamnă că le ştii pe toate şi eu nu am nevoie de jucători care le ştiu pe toate. Nici eu nu le ştiu pe toate, sunt deschis să învăţ în fiecare zi.

Înveţi lucruri tot timpul. Fotbalul este o necunoscută. Nu ştii ce se întâmplă mâine. Ceea ce am făcut este foarte bine, este în spatele nostru. Ne uităm cu mândrie, dar de mâine încolo trecem la treabă”, a spus Gheorghe Hagi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT