News

Detalii de ultim moment în cazul crimei din Ilfov. Autorul omorului, prins – Update

06.08.2019 | 14:34
Detalii de ultim moment in cazul crimei din Ilfov Autorul omorului prins  Update

O crimă oribilă a avut loc noaptea trecută în comuna 1 Decembrie din județul Ilfov. O femeie a alertat poliția din Măgurele după ce a auzit mai multe focuri de armă. Polițiștii au descoperit cadavrul unui bărbat în fața unei case din comuna ilfoveană,

Update, ora 14.34: Oamenii legii l-au prins pe criminalul din Ilfov. Se pare că acesta nu era angajat și doar lucra cu ziua în comuna 1 Decembrie. Cel mai probabil, motivul crimei a fost gelozia.

Crimă în Ilfov: Autorul, baricadat în casă cu un copil

Presupusul criminal s-a baricadat în locuința lui din Măgurele și a sechestrat un copil, despre care nu se cunosc informații, scriu cei de la cancan.ro. Autorul crimei este din localitatea Jilava, iar polițiștii nu intervin, deocamdată, însă sunt pregătiți pentru orice. Aceștia au ieșit pe teren cu veste antiglonț pentru calibre mari.

În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin,  a informat în această dimineață Poliția Ilfov.

crima ilfov
Polițiștii susțin că bărbații erau în conflict din cauza unei femei pe care o iubeau. Sursa foto: g4media.ro

Polițiștii spun că e vorba despre o crimă pasională

Polițiștii spun că arma crimei ar fi un revolver cu care s-ar fi tras patru gloanțe. Unele surse din cadrul poliției spun că bărbații s-ar fi certat din cauza unei femei, deci este vorba despre o crimă pasională. Focurile de armă au fost auzit azi dimineață, în jurul orei 03:00. Ancheta în acest caz este în desfășurare, iar polițiștii urmează a-l prinde pe criminal, asta dacă nu va recurge la vreun gest extrem.

În următoarele ore se vor face noi declarații despre situația de la Măgurele. Polițiștii speră ca bărbatul să elibereze copilul și să se predea.

Tags: