Sport

Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Kylian Mbappe. Unde a fost surprinsă mama fotbalistului

Discuțiile legate de viitorul lui Kylian Mbappe sunt tot mai dese, iar cele mai multe zvonuri îl dau ca și plecat de la PSG la finalul acestui sezon.
23.03.2023 | 14:15
Detalii de ultima ora despre viitorul lui Kylian Mbappe Unde a fost surprinsa mama fotbalistului
Discuțiile legate de viitorul lui Kylian Mbappe sunt tot mai dese, iar cele mai multe zvonuri îl dau ca și plecat de la PSG la finalul acestui sezon. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Deși și-a prelungit contractul cu formația pariziană până în 2024, starul francez este nemulțumit de cum decurg lucrurile pe Parc des Princes și forțează din nou mâna conducătorilor în încercarea de a pleca.

Viitorul lui Kylian Mbappe ar fi legat de Real Madrid

La fel ca și anul trecut, viitorul lui Kylian Mbappe este principalul subiect de discuție al presei internaționale, iar o plecare a atacantului de la PSG în această vară este tot mai mult dezbătută.

ADVERTISEMENT

După ce a ratat la mustață aducerea fotbalistului în vara trecută, Real Madrid a reluat asaltul și face tot posibilul pentru a-l aduce pe Mbappe. Conform jurnalistului Francois Gallardo de la Chiringuito, mama jucătorului a fost surprinsă în această săptămână în capitala Spaniei.

”Fayza Lamari a fost văzută la Madrid la începutul săptămânii. E a venit pentru a discuta cu reprezentanții clubului madrilen și se va întoarce la Paris. Este aproape sigur că Mbappe va fi jucătorul Realului”, a anunțat jurnalistul pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Dacă Kylian Mbappe pare tot mai convins să accepte un transfer la Real Madrid, ”galacticii” vor trebui să-i convingă și pe oficialii de la PSG să-i dea drumul fotbalistului la finalul sezonului. Și nu o pot face decât cu o ofertă importantă.

Și Manchester United îl vrea pe Mbappe

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG este valabil până în vara anului 2024, dar jucătorul are o clauză prin care poate să prelungească acordul cu încă un sezon. Doar că nu a făcut acest lucru până acum, iar conducătorii clubului i-au dat un ultimatum pentru a lua o decizie.

ADVERTISEMENT

Dacă înainte de ”dubla” cu Bayern Munchen din optimile Champions League asigura că nu va pleca de pe Parc des Princes, după eliminare Mbappe și-a mai nuanțat declarațiile și a spus că o decizie va lua abia în vară.

Pe lângă Real Madrid, starul francez mai este dorit și de Manchester United, managerul Erik ten Hag dorind să aducă un atacant de careu de clasă mondială, fiind convins că olandezul Wout Weghorst, venit în această iarnă, este doar o soluție de moment.

ADVERTISEMENT

Însă, transferul lui Kylian Mbappe este condiționat de achiziționarea clubului englez de către grupul Qatar Sport Investments, entitate care deține și PSG. Tranzacția este încă departe de a se realiza, mai ales că arabii trebuie să facă dovada că banii nu vin din același loc ca la formația pariziană.


  • Cota NETBET pentru PSG: 3,45 este cota pentru „12 și sub 2,5 goluri” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT