Evenimentul zilei

Detalii despre înmormântarea lui Marcel Toader. Unde şi când vor avea loc funeraliile

Autor: Daniel Scripcaru | 03.08.2019 | 21:05
Detalii despre funeraliile lui Marcel Toader

S-au aflat detaliile despre funeraliile lui Marcel Toader! Omul de afacaeri a murit pe 3 august, în timp ce se afla la masă cu avocatul său, cu care discuta, probabil, despre procesul pe care îl avea cu prietenii săi, care îi datorau 60 de mii de euro. Marcel Toader a făcut infarct.

Când şi unde va avea loc înmormântarea lui Marcel Toader. Va fi înhumat la Constanța

Marcel Toader va fi condus luni pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la Constanța, locul natal al său, unde încă mai trăiește mama sa, potrivit spynews.ro. Marcel Toader va fi înmormântat în cimitirul unde își doarme somnul de veci mai multe rude de-ale sale.

Marcel Toader, în vârstă de 56 de ani, a fost sportiv de performanță și om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenției din cauza numeroaselor sale căsnicii și divorțuri, șase la număr. A iubit numai femei frumoase, cochete, dar cu care nu s-a potrivit, din păcate. Divorțurile sale ajungeau mereu în mass media, unde se discuta intens.

Detalii despre funeraliile lui Marcel Toader
Detalii despre funeraliile lui Marcel Toader

Marcel Toader avea de recuperat 60 de mii de euro

Aproape toate divorțurile sale au venit cu scandal. În ultima perioadă, Marcel Toader avea probleme serioase cu banii și se întorsese la meseria lui din tinerețe. Îmcerca să-și recupereze banii împrumutați unor așa-ziși prieteni, care au uitat să-i mai restituie 60 de mii de euro.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd” , mărturisea Marcel Toader într-un interviu de televiziune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!