News

Detalii despre Gheorghe Dincă! Avea cont pe Facebook, laptop şi aparat foto

07.08.2019 | 10:48
Detalii despre Gheorghe Dinca Avea cont pe Facebook laptop si aparat foto

Ies la iveală noi detalii incredibile despre Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal care a sechestrat, violat și ucis două tinere de 15, respectiv 18 ani. În urma perchezițiilor efectuate în locuința omului care a șocat și în egală măsură revoltat întreaga țară prin faptele sale, anchetatorii au descoperit că acesta dispunea de tehnologie modernă, avea laptop, aparat foto de ultimă generație, stickuri de memorie dar și cont personal pe cea mai cunoscută rețea de socializare.

Conturi false cu identitatea lui Gheorghe Dincă

De altfel, pe Facebook există mai multe conturi false create de utilizatori din țară, cu identitatea criminalului din Caracal. Simpla căutare a numelui său afișează nu mai puțin de cinci profiluri deschise recent, pe numele lui Gheorghe Dincă.

Perchezițiile în locuința monstrului continuă și în cursul zilei de miercuri, 7 august, oamenii legii sperând să adune noi probe care să-i aducă mai aproape de aflarea adevărului. În paralel, telefoanele, laptopul și aparatul de fotografiat vor fi supuse verificărilor, rezultatele urmând să fie anunțate în câteva zile.

Conturi false cu numele lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: Facebook
Conturi false cu numele lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: Facebook

Gheorghe Dincă va fi dus la detectorul de minciuni

Totodată, în urma fragementelor de oase și dinți descoperite într-o pădure din apropiere de Caracal, rămășițe despre care criminalul susține că aparțin Luizei Melencu, una dintre victime, fostul mecanic auto de 66 de ani va fi supus expertiziei psihiatrice, urmând ca în cel mai scurt timp să fie dus la detectorul de minciuni, pentru a proba veridicitatea afirmațiilor sale.

Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte ușor. Eu sunt foarte mirat, cum după atâtea ploi, cenușa și oasele erau la suprafața ierbii. Deci, să ne înțelegem, osemintele și cenușa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la șapte metri distanță.

Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torențiale, prin micile inundații, normal că acea cenușă, știm și noi, se împrăștie, se duce, se diluează. Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent. Sacii erau curați. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curați și cenușa la suprafață”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu despre cea mai recentă descoperire a oamenilor legii.