Sport

Detalii despre viitoarea destinație a lui Florinel Coman: „Merge la echipa Armatei. Ar fi ideal pentru el”

Florinel Coman urmează să plece de la FCSB, la finalul sezonului. Un fotbalist român stabilit în Qatar a dat detalii despre viitoarea destinație a „șeptarului” lui Gigi Becali.
13.04.2024 | 10:15
Detalii despre viitoarea destinatie a lui Florinel Coman Merge la echipa Armatei Ar fi ideal pentru el
Detalii despre viitoarea destinație a lui Florinel Coman. Unde va ajunge să joace „șeptarul” de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat plecarea lui Florinel Coman de la FCSB la finalul sezonului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că jucătorul de 26 de ani urmează să semneze cu Al Duhail, din Qatar. Valentin Lazăr, care a evoluat în Qatar și care are casă în Doha, a vorbit despre transferul lui Florinel Coman în zona Golfului.

Detalii despre viitoarea destinație a lui Florinel Coman: „Merge la echipa Armatei. Ar fi ideal pentru el”

Florinel Coman ar urma să aibă un salariu record de două milioane de dolari anual la Al Duhail. Golgheterul FCSB-ului în actuala stagiune ar urma să semneze un contract valabil pe 4 sezoane. Valentin Lazăr, fostul jucător al lui Dinamo cu numeroase experiențe în Qatar, a dat detalii despre noua destinație a internaționalului român.

ADVERTISEMENT

Vali Lazăr a vorbit cu Denis Alibec, atacantul lui SC Muaither (Qatar) despre venirea lui Florinel Coman în țara din Orientul Mijlociu. „Am fost săptămâna trecută câteva zile în Qatar, cu familia.

Fiul meu este mare fan Alibec, ține cu Farul. Am vorbit cu Denis să merg să-i dea un tricou, să facă o poză. Am stat de vorbă vreo 45 de minute înainte de antrenament. L-am întrebat pe Denis dacă e adevărat cu Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Este, practic, echipa Armatei. Ar fi perfect pentru el să meargă acolo, ținând cont că are soție și fetiță și e o țară sigură, cu cele mai bune grădinițe, școli, universități din lume. Ar fi ideal pentru el, mai ales la salariul ăla. Denis mi-a zis că da, că știe și el ceva, dar nu dacă a acceptat sau nu”, a declarat Vali Lazăr, la TV Digi Sport.

Vali Lazăr privește încrezător transferul lui Florinel Coman la Al Duhail: „Îl au pe Coutinho. Dacă ajunge în Champions League, prinde un transfer în Arabia Saudită”

Vali Lazăr, care vrea să intre în antrenorat, a evoluat în Qatar la echipe precum Al Sailiya, Al Kharaitiyat și Al Shahania. Fostul internațional român privește cu optimism o posibilă mutare a lui Florinel Coman în zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Clubul la care urmează să se transfere Florinel Coman a fost înființat în 2009, sub denumirea de Lekhwiya Club. Redenumit, Al Duhail a câștigat ultima oară titlul în Qatar în 2023. În prezent, Al Duhail ocupă locul 6, la 18 puncte în spatele liderului Al Sadd.

„Când am mers eu acolo se numea altfel, Lekhwiya Club, între timp s-a transformat în Al Duhail și a fost luată de Emir, de Al Thani. Investesc foarte mult, îl au pe Coutinho. Au avut un sezon slab. Cred că au făcut o alegere bună, Florinel este un jucător care se pliază pe campionatul de acolo. 

ADVERTISEMENT

„Eu spun că dacă va juca bine, dacă va juca foarte bine în Champions League Asia, poate prinde un transfer în Arabia Saudită, să câștige dublu sau triplu. Pentru el este o rampă de lansare, un campionat facil pentru el, poate face față și apoi să meargă mai departe.

„Când juca bine, era Mbappe de România. Când nu, era Florinel de la Brăila”

Până la urmă, ce să facă? Când se va lăsa de fotbal o să vorbească medaliile din România sau banii din cont pentru viitorul familiei lui și al copiilor? Când juca bine, era Mbappe de România. Când nu juca bine, era Florinel de la Brăila.

Oamenii care vorbesc, dacă erau în aceeași situație ca el, alegeau la fel! Acum vorbesc doar ca să fie pe la televizor. Eu l-am sfătuit pe Alibec să mai stea măcar un an în Qatar, că are 33 de ani.

Acum depinde ce se va întâmpla cu echipa lui. Probabil va da baraj de menținere/promovare cu o echipă de Liga 2. Nu cred că vor avea probleme, dar să vedem ce decid ei și oamenii de acolo. Acolo se schimbă liniile des, din 6 în 6 luni sau de la an la an”, au fost cuvintele lui Vali Lazăr.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „GG” la meciul CFR Cluj - FCSB