ADVERTISEMENT
News

Detalii din ancheta exploziei mașinii din Arad. Varianta accidentului ar fi exclusă. Poliția are un cerc de suspecți

Încep să apară detalii din ancheta exploziei mașinii de la Arad. Poliția are un cerc de suspecți, iar varianta accidentului pare exclusă.
Autor: Adrian Baciu | 29.05.2021 | 17:53
Detalii din ancheta exploziei mașinii din Arad. Varianta accidentului ar fi exclusă. Poliția are un cerc de suspecți
Detalii din ancheta exploziei mașinii din Arad. Varianta accidentului ar fi exclusă. Poliția are un cerc de suspecți. Sursa foto: captură YouTube

Omul de afaceri Ioan Crișan și-a pierdut viața într-o explozie a propriei mașini, petrecută sâmbătă dimineața în parcarea unui supermarket din Arad.

ADVERTISEMENT

Între timp, încep să apară detalii din ancheta desfășurată de autorități în acest caz. Din primele informații, se conturează tot mai cert faptul că nu este vorba de un simplu accident.

Mai mult, se pare că cei de la Poliție au deja un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției, Georgian Drăgan.

Detalii din ancheta exploziei mașinii de la Arad

În acest moment, procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crişan, iar cercetările se fac in rem pentru omor. Potrivit Mediafax, Parchetul General va prelua dosarul.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii exclud ca mașina să fi explodat întâmplător și cred că a fost vorba de un dispozitiv exploziv. Cercetările se fac in rem, pentru omor.

Potrivit unor surse citate de ȘtirileProTv, se pare că pe bancheta din spate a autovehiculului s-au găsit urme de praf de pușcă. Ulterior, un comunicat al SRI a arătat că au fost prelevate din mașină substanțe pentru care se face expertiză pirotehnică.

Poliția are un cerc de suspecți după explozia de la Arad

Poliția Română informează că toate persoanele care ar putea avea legătură cu acest tragic eveniment vor fi audiate. E vorba de martori, martori oculari care au asistat la acest tragic eveniment, a declarat Georgian Drăgan sâmbătă la Digi24.

ADVERTISEMENT

Tot la postul de știri citat, oficialul IGPR a dezvăluit că anchetatorii au format deja un cerc de suspecți în acest caz.

”Din datele pe care le dețin în acest moment, colegii au întocmit deja un cerc de persoane bănuite în această cauză”, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că sunt luate în calcul toate ipotezele.

ADVERTISEMENT

Reamintim că mașina unui om de afaceri din Arad a explodat sâmbătă dimineață, provocând moartea șoferului, Ioan Crișan. Presa locală scrie că explozia a fost atât de puternică, încât a spart geamurile locuințelor din apropiere.

Un dispozitiv exploziv plasat în mașină și acționat de la distanță ar fi principala ipoteză pe care o cercetează anchetatorii în privința exploziei de azi dimineață din Arad, notează sursa citată. Un comunicat al SRI arată că au fost prelevate din mașină substanțe pentru care se face expertiză pirotehnică.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT