Fotbal international

Detalii din vestiarul echipei naționale a României. “Sunt foarte concentrați!” Ce i-a cerut Rodion Cămătaru lui Alex Mitriță

22.03.2019 | 13:11
Alex Mitriță în timpul unui meci jucat pentru echipa națională a României. Rodion Cămătaru a dat detalii din vestiarul tricolorilor.

Rodion Cămătaru a oferit detalii din vestiarul echipei naționale a României. Fostul internațional susține că elevii lui Cosmin Contra sunt foarte concentrați înaintea meciului cu Suedia de la Stockholm, din preliminariile EURO 2020, care va avea loc sâmbătă, 22 martie, de la ora 19.00, LIVE VIDEO pe FANATIK.

Cămătaru, detalii din vestiarul echipei naționale a României

“Am vorbit cu cei mai apropiați, de la Craiova. Lui Mitriță i-am spus să marcheze, să fie al doilea după mine acolo, să marcheze mâine seară dacă va juca. E un meci important, mai ales că este debutul calificărilor pentru Campionatul European și ar fi extraordinar să începem cu dreptul această competiție.

Cred că George Pușcaș este unul dintre jucătorii foarte talentați. Îmi place foarte mult, la fel și Andrei Ivan. Pușcaș e un jucător care vine dintr-un campionat bun, Italia, și cred că ar putea să facă un meci mare mâine seară. Pe toți jucătorii îi văd foarte concentrați la partida de mâine. Își dau seama de responsabilitatea pe care o au”, a declarat Rodion Cămătaru pentru Pro X.

Amintirile lui Rodion Cămătaru

Rodion Cămătaru a vorbit și despre golul înscris în urmă cu 36 de ani împotriva Suediei, într-o partidă care conta pentru calificarea la Campionatul European din 1984. Acesta susține că niciun jucător din lotul lui Cosmin Contra nu era născut când se juca acel meci.

“Ultima oară a fost acum 36 de ani. Chiar am început să mă simt puțin cam bătrân. Cred că niciun jucător din echipă nu era născut atunci. A fost o victorie de care aveam mare nevoie. Ne trebuia acea victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificare la Campionatul European din 1984”, a spus Rodion Cămătaru pentru Pro X.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri