ADVERTISEMENT
News

Detalii greu de imaginat despre crimele care au îngrozit Germania. Ce au descoperit autoritățile după efectuarea necropsiei celor cinci copii FOTO

Autor: Robert Cristea | 08.09.2020 | 15:15
Detalii greu de imaginat despre crimele care au îngrozit Germania. Ce au descoperit autoritățile după efectuarea necropsiei celor cinci copii FOTO
Detalii greu de imaginat despre crimele care au îngrozit Germania. Ce au descoperit autoritățile după efectuarea necropsiei celor cinci copii. Foto: Hepta.ro

Moartea celor cinci frați din orașul Solingen a șocat toată Germania. Copiii au fost găsiți fără viață într-un apartament acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

Poliția a pornit o anchetă privind săvârșirea infracțiunii de omor, după ce rezultatele autopsiilor au arătat că aceștia au fost sedați și sufocați.

Înfiorător! Mandatul de arestare este pe numele mamei copiilor. În vârstă de 27 de ani, aceasta se află momentan la spital, după ce a încercat să se sinucidă, sărind în fața unui tren.

ADVERTISEMENT

Cei cinci frați au fost otrăviți și sufocați de mama lor

„Cinci copii din Solingen au murit într-un mod tragic, îngrozitor. Poliția a găsit cinci copii morți, într-un apartament dintr-o casă mare,” a declarat Robert Gereci, polițistul care conduce ancheta.

Foto: Hepta.ro

Cei cinci copii au vârste cuprinse între 1 și 11 ani. Au murit într-un mod îngrozitor afirmă Robert Gereci. După crima odioasă, mama copiilor a încercat să se sinucidă în gara din Düsseldorf. Ea se află acum în spital pentru îngrijiri.

Bunica copiilor este cea care a trimis poliția la apartamentul în care se aflau micuții. Aceasta a devenit îngrijorată, după mai multe mesaje suspecte primite de la fiica ei. Din păcate, avertismentul a fost tardiv. Frații erau deja morți în momentul sosirii poliției.

ADVERTISEMENT

Tragedia a creat o undă de șoc și groază în toată comunitatea din Solingen. Oamenii s-au strâns în făța blocului unde locuiau tinerii, pentru a aduce un ultim omagiu.

Foto: Hepta.ro
Foto: Hepta.ro
Foto: Hepta.ro

Femeia care a luat viața proprilor copii era vizibil afectată în ultima perioadă de despărțirea de soțul ei. Din informațiile poliției din Germania, tatăl victimelor ar fi încercat, în urmă cu ceva timp, să se sinucidă. Paradoxal, el a fost salvat atunci de mama copiilor.

ADVERTISEMENT

Familia avea în total 6 copii. Marcel, cel ma în vârstă, este singurul care a rămas în viață. El se află în acest moment în îngrijirea bunicii, dar este monitorizat cu atenție și de medici, după trauma suferită. Cazul a îngrozit toată Germania. Femeia va fi anchetată și va primi sentința pe care o merită pentru acest gest înfiorător.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!