Nicio categorie

Detalii HALUCINANTE în cazul Iuliei Ionescu: La ce INSTIGA adolescenta pe internet

Detalii halucinante ies la iveală în cazul adolescentei de 15 ani care a dispărut de acasă şi s-a refugiat la mănăstire. În urmă cu doi ani, Iulia Ionescu a mai încercat să plece de acasă....
23.02.2014 | 08:37
Detalii HALUCINANTE în cazul Iuliei Ionescu: La ce INSTIGA adolescenta pe internet
ADVERTISEMENT

Detalii halucinante ies la iveală în cazul adolescentei de 15 ani care a dispărut de acasă şi s-a refugiat la mănăstire. În urmă cu doi ani, Iulia Ionescu a mai încercat să plece de acasă. În vremea aceea, fata instiga la revoltă religioasă pe Internet, informează România TV. “Să vindem tot ce avem şi să plecăm la mănăstire, să ne ştergem urmele”, scria Iulia, la doar 13 ani.

Iulia Ionescu îşi dorea de mai multă vreme să-şi dedice viaţa lui Hristos. Asta au descoperit poliţiştii după ce au găsit mai multe site-uri religioase unde tânăra posta comentarii. Fata încerca să îi convingă şi pe alţii să o urmeze în demersul ei. Ea scria pe site-uri ca oamenii să renunţe la averea lor, să o dea de pomană, să renunţe la case, la maşini, la serviciu, dar şi la şcoală şi să meargă la mănăstire.

“Cea mai bună soluţie în vremurile acestea este RUPEREA DE SISTEM!!!(…) Aşadar eu propun…să plecăm împreună la mănăstirea Petru Vodă sau la mănăstirea Optina şi SĂ NU NE MAI ÎNTOARCEM!!! Să fim şi noi ca primii creştini, prigoniţi, dar uniţi!!! Trebuie să vorbim cu părintele Iustin Pârvu (n.r. a decedat în 2013) sau cu stareţul de la Optina neapărat şi să ne ştergem urmele! Să renunţăm la bani, la case, la maşini, la şcoală, la servicii, la contul bancar, la credit, plătiţi-vă datoriile, şi să ne rugăm neîncetat Domnului şi Fecioarei Maria şi îngerilor şi sfinţilor să ne ajute!”, scria Iulia Ionescu.

ADVERTISEMENT

Fata chiar plănuia să stabilească un loc de întâlnire şi o dată. De la locul de întâlnire, urmau să plece cu trenul sau cu autocarul la mănăstire. La mănăstire ar fi urmat să vorbească cu stareţii şi să le şteargă urma.

Poliţiştii au descoperit că fata a mai avut o tentativă de a fugi de acasă în urmăc u doi ani. În tot acest timp, părinţii nu au ştiut ce se petrece cu fata lor. Mama fetei spunea despre ea că este o fată timidă care nu ar fi plecat nicăieri singură.

ADVERTISEMENT

sursa: romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri