ADVERTISEMENT
Life

Detalii incendiare! Ce scria în mesajul primit de Jador de la Bogdan Mocanu, la Survivor România: „Poză cu două femei”

Autor: Andreea Stanaringa | 28.04.2021 | 18:09
Detalii incendiare! Ce scria în mesajul primit de Jador de la Bogdan Mocanu, la Survivor România: „Poză cu două femei”
Detalii incendiare! Ce scria în mesajul primit de Jador de la Bogdan Mocanu, la Survivor România. Sursa foto: Kanal D

Jador a dezvăluit de ce nu a vrut să citească mesajul de la prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu, pe care acesta i l-a trimis în timp ce se afla la „Survivor România”, spunând că anumite lucruri nu au apărut pe micile ecrane. 

ADVERTISEMENT

Manelistul a fost ținta ironiilor în mediul online după ce a refuzat să citească mesajul, internauții speculând că nu știe să citească, deși a terminat o facultate.

Prezent la o emisiune, Jador a recunoscut că nu a vrut să le arate și altor persoane ce i-a scris Bogdan Mocanu pentru că între ei exist anumite glume, unele mult prea personale pentru a fi date la TV.

Detalii incendiare! Ce scria în mesajul primit de Jador de la Bogdan Mocanu, la Survivor România

Se pare că Bogdan Mocanu a făcut unele afirmații indecente despre Alexandra Stan, fosta Faimoasă din cadrul competiției de la Kanal D, așa că Jador a preferat să nu le dezvăluie și în fața camerelor de filmat. Manelistul crede că afirmațiile cum că nu ar ști să citească sunt doar niște glume, pentru că fanii lui știu că el are studii superioare.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul concurent de la „Survivor România” susține că prietenul său i-a trimis și imagini cu femei în ipostaze nu tocmai potrivite, așa că a preferat să țină doar pentru el conținutul scrisorii.

„Am terminat o facultate, cum să nu știu să citesc?! Cred că oamenii spuneau în glumă, nu credeau chiar că nu știu să citesc. (…) Nu am fost emoționat, eu știam că ăla vorbește numai prostii. Eu nu am vrut să citesc ăla la cameră!

Nu aveți idee ce mi-a scris acolo. Dacă mi-a trimis poză cu două femei… Eu de când am văzut poza am zis ‘Pfai, să vezi ce spune acum!’.

ADVERTISEMENT

Eu nu am vrut să citesc mesajul deloc, doar pentru mine. Mi-a zis de Alexandra Stan că e bună, că vrea să o… Nu știu dacă a dat la televizor. A scris numai tâmpenii. Că vrea să ‘așa’ cu Alexandra Stan, că e bună, de gagici mi-a scris.

Nu s-a dat la televizor? A pus două fete cu fundul și el le ținea cu mâna și scris ‘uite ce ai pierdut în țară’ și alte chestii care nu se dau la televizor. Glumele noastre, dar nu se dau la televizor!”, a dezvăluit Jador pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!