News

Detalii incredibile în cazul dispariției fetiței Madeleine McCann! După 13 ani, polițiștii au descoperit un nou suspect. Prima imagine cu acesta. Update

04.06.2020 | 19:20
Detalii incredibile in cazul disparitiei fetitei Madeleine McCann Dupa 13 ani politistii au descoperit un nou suspect Prima imagine cu acesta Update
A fost identificat un nou suspect în cazul dispariției lui Madeleine McCann, fetița despre care nu se mai știe nimic de 13 ani. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

În mai 2007, Madeleine McCann, o fetiță de doar trei anișori dispărea fără urmă din staţiunea portugheză Praia da Luz, unde se afla în vacanță alături de familie. Dormea împreună cu frații săi gemeni, în timp ce părinții luau cina într-un restaurant din apropierea complexului turistic în care erau cazați, fără să bănuiască ce avea să se întâmple.

Potrivit declarațiilor lui Gerry McCann, tatăl micuței, acesta a mers la ora 21:00 să verifice dacă totul este în regulă și nu a observat nimic neobișnuit. O oră mai târziu, însă, Kate, soția sa, a observat că ruloul era ridicat, fereastra deschisă, iar Madeleine nu se afla în pat. Cei doi au dat alarma, Poliția declanșând a doua zi căutările care nu s-au încheiat nici până în ziua de astăzi.
Polițiștii au identificat principalul suspect în cazul dispariției micuței Madeleine McCann. Prima fotografie cu acesta

ADVERTISEMENT

UPDATE, 4 iunie, ora 19:23. Polițiștii au identificat principalul suspect în cazul dispariției micuței Madeleine McCann. Prima fotografie cu acesta a fost făcută publică.

Suspectul de 43 de ani se numește Christian Brueckner și se află în închisoare, fiind acuzat că a violat o femeie americană de 72 de ani, în septembrie 2005, în aceeași stațiune portugheză unde Madeleine a dispărut.

ADVERTISEMENT
Suspect crimă Madeleine McCann. Sursa foto: mirror.co.uk

Știrea inițială, 4 iunie, ora 15:42

Ipoteză incredibilă în cazul fetiței dispărute în urmă cu 13 ani. Cine este principalul suspect

Chiar dacă au trecut deja 13 ani de la nefericitul eveniment care a provocat un val de emoție atât în Marea Britanie, cât și la nivelul întregii lumi, nimeni nu a putut afla cu exactitate ce s-a întâmplat cu Madeleine. Inițial, părinții săi, acum în vârstă de 50, respectiv 51 de ani, au fost acuzați de neglijență și au fost la un pas să ajungă după gratii pe motiv că și-ar fi ucis propria fiică.

De altfel, ancheta a întâmpinat probleme încă din iunie 2007, când poliția portugheză anunța că familia și prietenii fetiței ar fi distrus probe importante în primele ore de după dispariție. Tensiunea a atins, însă, cote maxime pe 7 septembrie 2007, când soții McCann au fost declarați suspecți pe baza rezultatelor expertizei medico-legale efectuate în Marea Britanie. Aceștia au fost interogaţi de Poliţia judiciară din Portugalia și bănuiţi de ucidere din culpă şi ascunderea cadavrului.

ADVERTISEMENT

După toate ipotezele, acuzațiile, întrebările și pistele false care nu au făcut altceva decât să vicieze acest dosar în așa măsură încât nimeni să nu mai poată distinge adevărul, iată că oamenii legii par să fi identificat adevăratul făptaș. Potrivit BBC, este vorba despre un german în vârstă de 43 de ani care ar fi fost văzut în apropierea familiei McCann în 2007, când s-a petrecut tragedia.

Părinții spun că această pistă „poate fi importantă”

Suspectul, al cărui nume nu a fost dat publicității, este descris drept un un bărbat alb, cu păr blond, înalt de 1,80 m și constituție slabă, în momentul răpirii. Potrivit unui purtător de cuvânt al familiei McCann, părinții fetei sunt de părere că acest anunț „poate fi important”. Clarence Mitchell, cel care i-a reprezentat încă de la dispariția lui Madeleine, susține că este pentru prima dată în 13 ani când poliția dă detalii atât de specifice despre un suspect, ceea ce îl face să fie foarte optimistă în privința șanselor de a afla în sfârșit adevărul.

ADVERTISEMENT

Dintre miile de piste și potențiali suspecți, nu a existat niciodată o informație atât de clară și care să vină nu doar de la unul, ci de la trei departamente de poliție”, a declarat acesta pentru sursa citată. În schimb, poliția din Marea Britanie, care colaborează cu autoritățile germane și portugheze, consideră că este vorba în continuare despre o anchetă privind dispariția unui minor.

Asta pentru că nu ar exista suficiente dovezi care să specifice dacă Madeleine mai este sau nu în viață. De cealaltă parte, poliția germană a clasificat cazul fetiței drept crimă și continuă ancheta în această direcție.

Există motive să presupunem că există alte persoane, în afară de suspect, care au informații concrete despre desfășurarea crimei și poate și despre locul unde a fost ascuns cadavrul”, au declarat oamenii legii din Germania.

Cât despre principalul suspect, bărbatul se află în momentul de față în spatele gratiilor, unde execută o pedeapsă cu închisoarea pentru un delict sexual. De asemenea, bărbatul  a avut în trecut „numeroase” condamnări pentru „abuz sexual asupra copiilor”.

ADVERTISEMENT
Tags: