News

Detalii incredibile în cazul româncei ucise în Italia. Femeia și-a găsit sfârșitul din cauza unui joc erotic

13.05.2021 | 16:07
Detalii incredibile in cazul romancei ucise in Italia Femeia sia gasit sfarsitul din cauza unui joc erotic
ADVERTISEMENT

Au ieșit la iveală detalii incredibile în cazul româncei ucise în Italia. Femeia și-a găsit sfârșitul din cauza unui joc erotic

Criminalul româncei din Italia a fost identificat de autoritățile din Peninsulă. Individul și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Tânăra de origine română a fost ucisă cu cruzime în Italia în luna aprilie. Ea a fost găsită cu gâtul tăiat, în baie.

Detalii incredibile în cazul româncei ucise în Italia. Femeia și-a găsit sfârșitul din cauza unui joc erotic

Criminalul se află deja în spatele gratiilor. El se numește Gabriel Falloni, are 36 de ani și este din Sorso. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat între cei doi în seara respectivă.

ADVERTISEMENT

„El a simțit nevoia foarte puternică de a oferi versiunea sa asupra faptelor. Am organizat un interogatoriu cu procurorul și el a vorbit, mărturisind, în esență, eliberându-se de o greutate pe care a simțit-o foarte puternic,” a explicat avocatul apărării, potrivit publicației locale La Nuova Sardegna.

Conform informațiilor făcute publice de polițiști și procurori, individul îi găsise numărul de telefon femeii pe un site pentru escorte. Cei doi se mai întâlniseră și anterior și se cunoșteau.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a recționat agresiv din cauza unui joc erotic inițiat de tânără. Potrivit acestuia, femeia l-a amenințat cu un cuțit și chiar l-a rănit ușor pe brațul stâng.

Elena Raluca Şerban a fost găsită de pompieri într-o baltă de sânge, în baie, în dimineața zilei următoare. Aceasta avea o rană profundă la nivelul gâtului.

ADVERTISEMENT

Crimă și jaf. Bărbatul a curățat locuința femeii

Gabriel Falloni le-a mai spus procurorilor că a găsit în apartamentul închiriat de tânăra româncă un plic cu 6.000 de euro. El a explicat că a folosit banii respectivi pentru a se deplasa cu taxiul în zilele dintre crimă și arest.

În plus, individul și-a plătit chiria și a cumpărat două telefoane mobile pe care le-a făcut cadou nepoților săi. Tot din respectiva sumă, el ar fi donat 500 de euro unei biserici.

În momentul capturării, la trei zile după ce a omorât-o pe tânără, criminalul avea asupra sa suma de 1.000 de lei. De asemenea, el a mai scos din casa acesteia și patru telefoane mobile, pe care le-ar fi aruncat în râul Dora.

Femeia avea 32 de ani și era rezidentă în regiunea italiană Lucca. Ea se mutase în apartamentul din Aosta cu doar trei săptămâni înainte să fie omorâtă.

ADVERTISEMENT