Fotbal intern

ARDE VESTIARUL! Steliştii se împrumută de la rude!

Situaţia pare roz la Steaua şi din punct de vedere financiar, nu numai prin prisma locului din clasament. Însă mai mulţi fotbalişti titulari din echipa lui Reghe au probleme grave cu banii, ei...
08.05.2014 | 00:14
ARDE VESTIARUL Stelistii se imprumuta de la rude
ADVERTISEMENT

Situaţia pare roz la Steaua şi din punct de vedere financiar, nu numai prin prisma locului din clasament. Însă mai mulţi fotbalişti titulari din echipa lui Reghe au probleme grave cu banii, ei ajungînd să se împrumute de la rude!

Oficial, la Steaua pare a curge lapte şi miere după ce echipa a jucat în grupele Ligii Campionilor, iar salariile din Ghencea sînt peste media celorlalte echipe din Liga 1. În plus, exista un mit conform căruia jucătorii lui Reghecampf stau mult mai bine cu plata drepturilor băneşti decît cele mai multe echipe din campionat, însă FANATIK.RO a aflat că situaţia nu este chiar atît de fericită. Cel puţin nu pentru o bună parte a fotbaliştilor, care au ajuns, se pare, la restanţe şi de trei luni! În acest context, confruntaţi cu grave probleme de lichidităţi, au ajuns să se împrumute pentru a nu întîmpina neajunsuri în cheltuielile cotidiene!!

ADVERTISEMENT

Nu au nici 1.000 de lei în casă!

Primul pas făcut de cei care stau mai prost cu banii a fost să se împrumute la coechipierii care au fost mai strîngători şi au pus deoparte bani albi pentru zile negre. Pentru zilele negre ale lor, dar şi ale altora! Problema este că lipsa temporară a banilor de la Steaua i-a determinat şi pe aceştia să “sisteze” robinetul de bani daţi împrumut, motiv pentru care au trebuit găsite alte soluţii. Astfel, o parte a jucătorilor a apelat la rude, prieteni sau apropiaţi pentru a se descurca financiar pînă cînd li se vor plăti remuneraţiile la zi.

Cel mai şocant aspect este, însă, acela că există fotbalişti titulari în echipa lui Reghe care nu au în casă nici măcar 1.000 de lei, adică 10 milioane de lei vechi! Situaţie foarte jenantă pentru ei, care îi determină să ţină cît mai ascuns adevărul dureros, dar care speră toţi să fie de cît mai scurtă durată. “S-au tot împrumutat între ei, apoi au trecut la prieteni şi la rude. Le este foarte greu. Un fotbalist, mai ales la Steaua, are un stil de viaţă aparte. E foarte greu să nu ai bani la un asemenea nivel. Nu vor mai rezista multă vreme aşa. Aşteaptă să vadă ce se întîmplă după ce echipa devine campioană şi matematic”, au dezvăluit surse din anturajul “roş-albaştrilor”.

ADVERTISEMENT

Se roagă să se califice în Ligă!

Primele pentru acest sezon sînt unele destul de consistente, dar numai dacă steliştii se vor califica în grupele Ligii Campionilor şi în 2014! Astfel, fotbalişti precum Keşeru, Chipciu, Tănase sau Sănmărtean vor încasa în jurul a 200.000 de euro pentru îndeplinirea acestui obiectiv, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO.Nici ceilalţi jucători din lot nu vor fi neglijaţi, chiar dacă încasările vor fi mai reduse, sume între 50.000 şi 150.000 de euro. Problema este că aceşti bani nu le vor intra în conturi jucătorilor dacă nu reuşesc şi accesul în grupele celei mai importante competiţii intercluburi! O resursă de rezervă va proveni din cîştigarea Cupei României, caz în care fiecare fotbalist va băga în buzunare cîte 20.000 de euro.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!