Sporturi

Detalii inedite legate de starea lui Michael Schumacher! „Nu trebuie să mă suni anul viitor, dispar”

28.11.2018 | 14:20
Michael Schumacher sărbătorind o nouă victorie în Formula 1
ADVERTISEMENT

Au apărut detalii inedite legate de starea fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher! Astfel, cea care a îndeplinit rolul de  manager al pilotului, Sabine Kehm a dezvăluit motivul pentru care au fost oferite, până în acest moment, atât de puține informații după accidentul la schi pe care l-a suferit Schumacher. Cinci ani de zile se împlinesc în curând de la acel moment petrecut în Alpii francezi. Tot de atunci, fanii pilotului așteaptă măcar un semn din partea familiei. Nicio conferință de presă și nici măcar o situație nu a fost oferită însă de cei din jurul lui Schumacher.

„În general presa nu a dat informații despre viața privată a lui Michael și a soției lui. Când era în Elveția, spre exemplu, era clar că era un individ care ținea la intimitatea lui. Într-o discuție lungă, Michael mi-a spus: ‘Nu trebuie să mă suni anul viitor, dispar’. Cred că avea un vis ascuns să poată să facă acest lucru într-o zi. De aceea, acum, vreau în continuare să-i protejez dorințele și nu las informațiile să iasă”, a declarat Sabine Kehm.

ADVERTISEMENT
Detalii inedite legate de starea lui Michael Schumacher! Schumacher alături de soție
Michael Schumacher alături de soția lui într-o vacanță în Alpii francezi

Detalii inedite legate de starea lui Michael Schumacher!

Cu doar câteva zile în urmă, Nicklas Nielsen, prietenul lui Mick Schumacher, fiul fostului pilot de Formula 1 oferea și el câteva detalii. „Mick nu spune că este trist pentru tatăl lui. A spus că uneori este greu. Îl cunosc foarte bine. Este un tip foarte tăcut și calm. Foarte drăguț și primitor. Dar subiectul este complet închis și nu se vorbește despre asta. Încă mai fac karting cu Ralf  Schumacher și nimeni din echipa lui nu vorbește despre ce s-a întâmplat. Poate că lucrurile stau așa pentru că Michael o să-și revină și va ieși în public din nou atunci când este complet reabilitat. Dar este greu de spus ce se întâmplă”, a declarat Nielsen

  • 7 titluri de campion mondial are în palmares Michael Schumacher
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri