News

Detalii înfiorătoare despre crima de la Bacău. O mamă și o fiică, ucise în mod șocant. ”Nu puteam să stau de vorbă cu ea, nici nimica să îi fac, că îi curgea sângele”

Membrii comunității din Gioseni (județul Bacău) încearcă să își revină după șocul generat de crima dublă comisă de un bărbat care a înjunghiat mortal o mamă și o fiică, aparent fără niciun motiv.
01.08.2022 | 18:20
Detalii infioratoare despre crima de la Bacau O mama si o fiica ucise in mod socant Nu puteam sa stau de vorba cu ea nici nimica sa ii fac ca ii curgea sangele
Crimă dublă într-o comună din județul Bacău. Foto: ro.depositphotos.com
ADVERTISEMENT

În comuna din județul Bacău, niciun localnic nu își poate explica motivul pentru care femeia și fata au fost înjunghiate cu sălbăticie de vărul soțului.

Crima care i-a șocat pe locuitorii comunei din județul Bacău

Totul s-a întâmplat foarte rapid, cu doar o zi în urmă, în jurul orei 17:40. Atunci a fost primit apelul la 112 și la locul crimei au ajuns oamenii legii și medicii.

ADVERTISEMENT

Când au aflat primele detalii, polițiștii au realizat că au în față un caz rar, de o ferocitate greu de explicat. Fără niciun avertisment, individul a intrat în locuința în care se aflau femeia și cele două fiice ale sale, a scos cuțitul și a început să atace.

Sub ochii minorelor de 10 și 12 ani, cuțitarul a lovit cu sete, de mai multe ori. Nu a durat mult și bărbatul s-a năpustit asupra fetei de 12 ani. Îngrozită de scenele sângeroase și cuprinsă de panică, sora mai mică a început să țipe.

ADVERTISEMENT

Criminalul s-a sinucis imediat după atac

A fost gestul care i-a adus sfârșitul. Criminalul a renunțat la atacul asupra fetei de 12 ani și înjunghiat-o pe fetița de 10 ani. Cumva, mama lor a reușit să iasă din casă și a ajuns la o vecină.

Între timp, când individul și-a dat seama de gravitatea faptelor sale, a decis să se sinucidă. Vecinii au ajuns primii la locul crimei și tot ce au putut face a fost să încerce să o liniștească pe fata cea mare.

ADVERTISEMENT

Din cauza gravității rănilor și a pierderii masive de sânge, fetița de 10 ani a decedat. La fel s-a întâmplat și cu mama ei, a cărei ultimă suflare a fost în casa vecinei.

Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comună Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viața”, au declarat reprezentanții IPJ Bacău despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Conform surselor citate de ziaruldebacau.ro, o posibilă explicație pentru aceste crime ar putea fi legată de o presupusă legătură amoroasă între femeia de 35 de ani și cuțitarul de 47 de ani.

Femeia a murit chiar în braţele vecinei sale. Bătrâna a povestit pentru Antena 3 momentele înfiorătoare pe care le-a trăit: ”Eu făceam treabă aici şi odată am auzit o ţipătură, dar până când am ieşit din chilie de aici, femeia a fugit în casă la mine, dar nu puteam să stau de vorbă cu ea, nici nimica să îi fac, că îi curgea sângele. După aia a venit lumea a sărit şi au dat telefon. Acolo în casă la mine a stat până la sfârşit”.

ADVERTISEMENT
Tags: