Life

Detalii nebănuite despre ultimele zile din viața lui Whitney Houston: „Nu mi-a trecut niciodată prin minte”

Înainte de apariția filmului „I wanna dance with somebody”, fostul producător al lui Whitney Houston a făcut câteva dezvăluiri despre ultimele zile din viața artistei.
25.12.2022 | 21:28
Detalii nebanuite despre ultimele zile din viata lui Whitney Houston Nu mia trecut niciodata prin minte
Whitney Houston, fostă mare cântăreață din Statele Unite. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul producător muzical al regretatei Whitney Houston, despre a cărei viață Sony Entertainment va realiza un nou film, „I wanna dance with somebody”, a făcut câteva dezvăluiri despre ultimele clipe din viața artistei.

Whitney Houston s-a luptat până în ultima clipă cu dependența de droguri

După cum se știe, cântăreața a fost găsită inconștientă în cadă, aceasta având multiple boli cardiace, accelerate de dependența de cocaină.

ADVERTISEMENT

Expertul în muzică Clive David a declarat într-un interviu pentru PagSix că moartea cântăreței, produsă în 2012, l-a șocat. Bărbatul a semnat primul contract de discuri cu ea pe când avea doar 20 de ani și a lucrat cu vedeta de-a lungul carierei sale.

„Am fost cu ea cu 48 de ore înainte să moară”, a spus Davis pentru publicația menționată. „Nu mi-a trecut niciodată prin minte că va muri peste două zile”, a completat producătorul, și azi extrem de emoționat.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit că, în ciuda tuturor speculațiilor care s-au făcut despre moartea ei, Houston s-a luptat cu dependența de droguri, însă substanțele interzise au fost mai puternice decât ea, în cele din urmă.

„Îmi arăta ce făcuse la dezintoxicare, cum a renunțat la fumat”

„Îmi arăta ce făcuse la dezintoxicare, cum a renunțat la fumat, cum și-a dres glasul de nicotină. Voia să înceapă să meargă la studio. Nu m-aș fi gândit niciodată cu 48 de ore înainte de moartea ei că va trece prin asta, că va avea un sfârșit atât de oribil și prematur. Ea a fost curajoasă și a încercat în acea perioadă să renunțe la droguri, să se reabiliteze”, a povestit Davis.

ADVERTISEMENT

Potrivit medicilor legiști din Los Angeles, moartea muzicienei a fost una accidentală, cauzată de înec și de efectele bolilor de inimă și consumului de cocaină. Rezultatele toxicologice au arătat că în ziua în care a murit, pe 11 februarie 2012, în corpul ei existau urme ale unor medicamente suplimentare incluzând Xanax și Benadryl.

Despre moartea lui Whitney Houston, publicul va avea ocazia să afle adevărul gol-goluț din noua peliculă, „I wanna dance with somebody”, unde artista e interpretată de actrița Naomi Ackie.

ADVERTISEMENT