Life

Detalii neștiute despre despărțirea dintre Laura Cosoi și Smiley. Bunica actriței, dezvăluiri neașteptate

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu mai bine de cinci ani. Toată lumea se aștepta să-i vadă la altar, dar cei doi au decis să o pornească pe drumuri separate. Bunica actriței a făcut dezvăluiri uluitoare despre despărțirea celor doi.
24.09.2021 | 21:52
Detalii nestiute despre despartirea dintre Laura Cosoi si Smiley Bunica actritei dezvaluiri neasteptate
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. După cinci ani de relație au decis să-și spună adio.

La vremea respectivă cei doi au declarat că au decis să se despartă de comun acord și nu au dorit să vorbească prea mult despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Bunica actriței a făcut dezvăluiri neașteptate într-o emisiune. Aceasta spune că Smiley ar fi plâns din cauza nepoatei sale.

Detalii neștiute despre despărțirea dintre Laura Cosoi și Smiley. Bunica actriței, dezvăluiri neașteptate

Laura Cosoi și Smiley s-au cunoscut în anul 2007, în timpul unor filmări. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, dar în 2012 au decis să se despartă. Niciunul nu a dorit să vorbească la vremea respectivă prea mult despre motivele care i-au făcut să ia această decizie.

ADVERTISEMENT

După 9 ani, bunica Laurei Cosoi a acceptat să vorbească și a făcut mai multe dezvăluiri. A povestit că Laura Cosoi a decis să pună capăt relației, după ce artistul a refuzat să se căsătorească. Bunica vedetei crede că în acel moment pentru Smiley alte lucruri erau mai importante.

“L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă.

ADVERTISEMENT

A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani.

Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a declarat bunica Laurei Cosoi în emisiunea lui Cristian Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Smiley ar fi plâns din cauza fostei sale iubite

Bunica vedetei spune că artistul și-ar fi dorit să se împace cu Laura, dar aceasta a refuzat. Mai mult acesta ar fi plâns din cauza blondinei și a vorbit cu cineva care ar fi trebuit să o roage să-l ierte, dar Laura nu s-a răzgândit.

Actrița s-a măritat în anul 2015 cu Cosmin Curticăpean și are o fetiță. Smiley are o relație cu Gina Pistol și a devenit și el tatăl unei fetițe. 

“Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: rămânem prieteni, atât, gata. A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Mamă, a plâns Smiley după Laura!”, a mai spus bunica Laurei.

ADVERTISEMENT