News

Detalii neștiute despre soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Cine este, de fapt, și câți bani câștigă

22.03.2021 | 22:39
Detalii nestiute despre sotul senatoarei Diana Sosoaca Cine este de fapt si cati bani castiga
Detalii neștiute despre soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Cine este, de fapt, și câți bani câștigă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a devenit, în ultimele luni, una dintre cele mai cunoscute figuri din Parlamentul României. Despre soțul senatoarei se știu însă foarte puține lucruri, iar acestea au ieșit la iveală odată cu alegerea avocatei în funcția de demnitar. 

Fosta senatoare AUR, acum independentă după excludere, este căsătorită cu Dumitru – Silvestru Șoșoacă, angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți sunt pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de poziția față de pandemia de Covid-19. Diferența dintre ei, una uriașă, vine atunci când vorbim de venituri, senatoarea fiind la distanță astronomică de partenerul ei de viață.

Cine este soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Câți bani câștigă anual

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru – Silvestru Șoșoacă, acesta fiind cel de-al treilea mariaj al avocatei. Potrivit declarației de avere a demnitarului, din 2020, soțul ei lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, acesta are un venit anual de doar 28.000 de lei, având poziția de ”șef de tură”. În schimb, Diana Șoșoacă este la distanță mare de acesta și are un venit anual de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură. Lunar, soțul senatorului câștigă, în medie, 2.300 de lei, în vreme ce parlamentara primește, tot în medie, circa 20.000 de lei.

Din declarația de avere a senatoarei, care e publică, mai reiese că aceasta ar deţine mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie, dar şi conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Cine este soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Câți bani câștigă anual. Sursa foto: femeide10.ro

La capitolul ”terenuri”, Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. Avocata mai are două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul Opel Corsa, care a fost cumpărat în 2015.

La capitolul ”bunuri”, Diana Șoșoacă deține mai multe obiecte de artă dobândite ”din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Soțul Dianei Șoșoacă, aceleași poziții față de pandemie

La începutul acestui an, soțul Dianei Șoșoacă a avut o ieșire publică în care a făcut o serie de declarații extrem de controversate față de existența pandemiei de Covid-19.

Acesta a spus că nu se va vaccina împotriva noului coronavirus, iar despre pandemie a spus că e ”mai mult sau mai puțin inventată”.

”E o epidemie mai mult sau mai puțin forțată, mai mult sau mai puțin inventată – nu discutăm acum.”

Eu sunt vaccinat cu toate vaccinurile făcute până acum… dar ăsta nu este un vaccin! E un ser, să-i spunem… nu știu, putem inventa cuvinte ca să le punem cumva în dicționar în dreptul lui. Este un ser modificator genetic”, a spus Dumitru – Silvestru Șoșoacă, potrivit Realitatea.net.

ADVERTISEMENT