Life

Detalii neștiute din relația Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău. Ce făcea iubitul Biancăi Drăgușanu când era nervos

22.01.2021 | 08:37
Detalii nestiute din relatia Claudia Patrascanu  Gabi Badalau Ce facea iubitul Biancai Dragusanu cand era nervos
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au împăcat pentru o zi, de dragul copiilor. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a scos la iveală detalii neștiute din căsnicia cu Gabi Bădălău, cântăreața dezvăluindu-le judecătorilor că fostul partener de viață avea momente în care era extrem de violent și nu mai ținea cont nici de copii. 

Bruneta a precizat că omul de afaceri a făcut-o să sufere enorm și a umilit-o. Vedeta mai susține că pe lângă infidelitate și gelozie, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu avea momente în care își ieșea din minți și nu mai știa ce face.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Exotic a subliniat că accesele de nervozitate s-ar fi consumat chiar și în fața celor doi băieți pe care-i au împreună. Claudia Pătrășcanu a scos la iveală un episod în care Gabi Bădălău a trântit mai multe uși din casă.

Claudia Pătrășcanu, informații noi din căsnicia cu Gabi Bădălău

Întrebată dacă afaceristul a fost violent și fizic, Claudia Pătrășcanu a precizat că nu este genul de persoană care să accepte asemenea situație. Vedeta a adus martori în instanță care susțin varianta sa, din perioada în care era soția afaceristului.

ADVERTISEMENT

„De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic.

Dar nici eu nu m-aș lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a spus cântăreața la scurt timp după ce a ieșit din sala de judecată, în emisiunea Xtra Night Show. 

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile artistei au fost confirmate și de buna sa prietenă Andreea Bănică, care a fost martor în procesul de divorț al celor doi. Blondina este de altfel persoana care a ajutat-o să plece din casa lui Gabi Bădălău, aceasta trimițându-i o mașină să-și ia lucrurile.

Mai mult decât atât, Andreea Bănică a mai precizat că are o filmare în care Claudia Pătrășcanu povestește momentele tensionate din relația cu soțul său. Se pare că bruneta plânge în hohote, în timp ce spune prin ce trece în casa lui Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a spus Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT