Life

Detalii neștiute din ziua morții reginei Elisabeta a II-a. De ce a refuzat Harry să ia cina cu fratele lui și Regele Charles. Meghan Markle, în centrul scandalului

Prințul Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, Charles, și cu fratele său, William, în ziua în care Regina Elisabeta a II-a a murit. Ce l-a deranjat pe Ducele de Sussex
23.09.2022 | 14:00
Detalii nestiute din ziua mortii reginei Elisabeta a IIa De ce a refuzat Harry sa ia cina cu fratele lui si Regele Charles Meghan Markle in centrul scandalului
Prințul Harry, furios pe Regele Charles. Foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tensiunile dintre Harry și Familia Regală sunt departe de a se fi terminat. Surse din apropierea Casei Regale au dezvăluit că în ziua în care Regina Elisabeta a II-a a murit, Ducele de Sussex, furios, a refuzat să ia cina cu tatăl și fratele său, pe motiv că noul monarh i-a interzis lui Meghan Markle să li se alăture.

Prințul Harry, furios pe fratele său și pe Regele Charles. Ce s-a întâmplat în ziua în care Regina a murit?

Noi informații din sânul Familiei Regale a Marii Britanii ies la iveală. Chiar dacă au fost câteva semne ce păreau a fi de pace în ultima perioadă, tensiunile dintre Meghan Markle și rudele soțului său, Prințul Harry, sunt departe de a se încheia.

ADVERTISEMENT

Conform unor rapoarte, ziua în care Regina Elisabeta a II-a a murit a fost una grea din mai multe puncte de vedere. Pe lângă durerea pricinuită de pierderea suveranei, Harry a intrat încă o dată în conflict cu familia sa.

În timp ce apropiații s-au grăbit să ajungă la Castelul Balmoral, reședința din Scoția unde Regina și-a dat ultima suflare, Prințul Harry și-a dorit să i se alăture și soția lui, Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Noul Rege, Charles al III-lea, nu a vrut, însă, ca nora lui să fie prezentă și i-a spus fiului său că „nu este potrivit” ca fosta actriță americană să se afle acolo.

În timp ce încerca să-și convingă tatăl să-și schimbe decizia, Prințul Harry a ratat zborul care trebuia să-l ducă pe el, Prințul William și unchii lor, Andrew și Edward, la Balmoral, pierzând ocazia să-și ia rămas bun de la bunica lui.

ADVERTISEMENT

Astfel, dezamăgit de acest lucru și furios pe comportamentul pe care Regele Charles l-a avut față de soția sa, Prințul Harry a refuzat să ia cina cu familia lui.

Totuși, a mâncat cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex, iar în dimineața următoare a plecat devreme în Londra, se arată în rapoartele The Sun.

ADVERTISEMENT

Harry și Meghan Markle au stat împreună cu Kate Middleton și Prințul William la înmormântarea Reginei

Moartea Reginei i-a forțat pe Meghan și Harry, care în 2020 au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în California, nu înainte de a face mai multe declarații controversate, să se reunească cu membri Familiei Regale.

Pe cât posibil, li s-a permis să participe la evenimentele care au urmat după decesul suveranei, iar la slujba de înmormântare au stat alături de Prințul William, Kate Middleton și copiii lor. Totuși, relația dintre cei doi frați a fost una rece, evitând chiar și să se privească. 

 

ADVERTISEMENT