News

Detalii noi despre cauza morții fetiței din Arad, ucisă de tatăl vitreg. Ce au aflat procurorii

Apar noi detalii noi despre cauza morții fetiței din Arad, ucisă de tatăl vitreg la finalul lunii octombrie. Procurorii prezintă o serie de informații noi despre acest caz.
08.11.2021 | 22:22
Detalii noi despre cauza mortii fetitei din Arad ucisa de tatal vitreg Ce au aflat procurorii
ADVERTISEMENT

Anchetatorii prezintă noi detalii din cazul de la Arad care a cutremurat o țară întreagă, acolo unde o fetiță de doar 4 anișori a fost ucisă și incendiată de tatăl vitreg.

Detalii noi despre cauza morții fetiței din Arad ucisă de tatăl vitreg. Ce au aflat procurorii

Primele concluzii medico-legale indică faptul că moartea Antoniei a fost una extrem de violentă, fiind cauzată de un traumatism cranio-cerebral, produs prin lovire cu un corp dur.

ADVERTISEMENT

Astfel, varianta ca incendierea trupului fetiței să fi fost cauza decesului iese din calcul.

”Incendierea corpului a fost făcută pentru a ascunde identitatea victimei, însă nu este cauza morții”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru publicația Gândul.

Oficialul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a mai oferit o informație nouă din acest caz. Potrivit acesteia, în cursul acestei săptămânii, procurorul de caz va face o nouă reconstituire în cazul morții fetiței, iar în zilele următoare ar urma să fie audiați încă 2 martori importanți din caz.

ADVERTISEMENT

Fetița din Arad, ucisă pe 27 octombrie. Tatăl vitreg, arestat 30 de zile

Micuța Antonia a fost ucisă pe 27 octombrie. Principalul suspect al crimei este concubinul mamei ei, un tânăr de 23 de ani. După ce a comis fapta, acesta a abandonat cadavrul copilei pe un câmp, unde a încercat să-l incendieze, turnând peste corpul ei două sticle de acetonă.

Cadavrul copilei a fost găsit sâmbătă, 30 octombrie, pe un teren de lângă un cimitir, de un localnic care și-a dus câinele la plimbare.

ADVERTISEMENT

Copila a putut fi identificată după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot.

În momentul crimei, mama fetiţei era la maternitate, unde tocmai născuse. Când a venit acasă, bărbatul i-ar fi spus acesteia că fiica ei este prin vecini şi se joacă, apoi i-a mărturisit că a omorât-o.

În prezent, tânărul de 23 de ani din Arad care este acuzat că a omorât-o pe fetița de 4 ani, pe care a băgat-o într-o valiză în apropierea unui cimitir și a intenționat să-i incendieze corpul vărsând pe ea două sticle de acetonă, este în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Tribunalul din Arad a admis, marți, 2 noiembrie, propunerea făcută de către procurori și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pe numele criminalului fetiței de patru ani.

ADVERTISEMENT