Fotbal intern

Detalii noi despre vânzarea lui Dinamo: cine poate fi noul patron + super-amicalul programat pentru „câini”

26.04.2020 | 16:06
Detalii noi despre vanzarea lui Dinamo cine poate fi noul patron  superamicalul programat pentru caini
ADVERTISEMENT

Vânzarea lui Dinamo pare să se apropie de finalizare, iar Nicu Grameni, purtătorul de cuvânt al Asociației Doar Dinamo București, a anunțat că în cazul în care omul de afaceri spaniol va bate palma cu Ionuț Negoiță, Dinamo ar urma să dispute un meci amical cu Inter Milano.

Detalii noi despre vânzarea lui Dinamo

Nicu Grameni, purtătorul de cuvânt al DDB, a oferit noi detalii despre vânzarea lui Dinamo: „Ioan Andone este precum Mesia. Niciodata nu s-a dezis de Dinamo, indiferent unde l-a dus meseria.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că sigla, numele şi palmaresul sunt la domnul Nicolae Badea, dar ele sunt cedate către FC Dinamo pe durată nedeterminată. Spaniolii preiau 82%. Dar noi, “DDB”, suntem dispuşi să cedam totul, mai ales dacă vom avea garanţia că sunt bine intenţionaţi”.

„Noi am depăşit 5.000 de membri şi am strâns suma de 1,7 milioane de lei. Trebuie să mulţumim tuturor. Ne-au impresionat ajutoarele primite de la suporterii echipelor Universitatea Craiova, FCSB, Steaua, Farul, Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Pot fi siguri că le vom întoarce gestul. FC Dinamo va fi preluat nu de un grup de investitori, ci de unul singur. O persoană fizică”, a mai spus Nicu Grameni pentru Radio Sport 1.

Super-amical cu Inter Milano

Nicu Grameni a continuat și a explicat că Dinamo poate juca un amical cu Inter Milano la vară: „Vom continuă să strângem bani. Cu ei vrem să ajutam centrul de copii şi juniori sau să facem acţiuni caritabile”.

ADVERTISEMENT

„Este perfectat şi un meci Dinamo – Inter, la Bucuresti, iar banii strânși vor fi destinaţi juniorilor de la Dinamo. Meciul era perfectat pentru a salva clubul, înaintea apariţiei spaniolilor”, a mai spus Nicu Grameni.

Adrian Mihalcea, noul antrenor al echipei, transmite că oficialii lui Dinamo i-au dat asigurări că situația s-a îmbunătățit considerabil în ultimele săptămâni, iar problema licenței este aproape rezolvată.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu m-a asigurat că totul va fi în regulă la nivelul echipei, la nivelul pregătirilor. Dacă se va schimba acționariatul și Dinamo va reveni în lupta pentru campionat, nici nu mai contează poziția mea.

Toți ne dorim binele lui Dinamo. Eu știu că lucrurile sunt aproape rezolvate cu licența, nu am avut nicio emoție în această privința.

Eu am început să fac strategia pentru perioada de pregătire, nu sunt probleme în privința primirii licenței”, a declarat Adrian Mihalcea

ADVERTISEMENT