News

Detalii noi din cazul educatoarei ucise de soţ. Bărbatul a scris un bilet la 7 ore după crimă

Apar detalii noi în cazul educatoarei din Capitală ucise de soţ. Bărbatul a scris un bilet la 7 ore după ce a comis crima.
17.08.2021 | 12:40
Detalii noi din cazul educatoarei ucise de sot Barbatul a scris un bilet la 7 ore dupa crima
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi informații în cazul crimei care a șocat Capitala în ultimele zile. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, chiar în locuința acesteia. După 4 zile de căutări, individul, de profesie taximetrist, a fost prins de Poliție.

Conform celor mai noi informații, bărbatul ar fi scris, vineri, un bilet de două pagini pe care l-a trimis uneia dintre surorile sale.

ADVERTISEMENT

Detalii noi despre uciderea educatoarei din București. Bărbatul acuzat de crimă, bilet trimis la 7 ore după eveniment

Principalul suspect de crimă, în vârstă de 48 de ani, soț al educatoarei, i-ar fi transmis, vineri, un bilet uneia dintre surorile sale, la doar 7 ore după dramă.

În scrisoare, acesta a precizat că nu-și cere iertare pentru gestul său, fiind convins de faptul că va ajunge la închisoare, spun surse din anturajul familiei pentru Gândul.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi cer iertare. Voi ajunge sigur la închisoare”, a scris bărbatul. Sursa citată mai informează că, alături de scrisoare, acesta a trimis un colet cu suma de 700 de lei pentru sora sa, căștile și o trotinetă pentru fiica cea mică a acesteia.

Bărbatul a transmis că banii trebuie folosiți pentru ca aceasta să plătească facturile casei. În plus, acesta a mai informat că telefonul soției sale (n.r. educatoarea ucisă) este în casă și trebuie vândut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta i-a mai transmis surorii sale, prin intermediul biletului pe care l-a lăsat la magazinul din apropierea locuinței, să închirieze întreaga casa.

Crima din Capitală, produsă din cauza geloziei

Ucigașul educatoarei din Capitală a fost prins de polițiști luni, după patru zile de căutări. Acesta ar fi fost recunoscut de polițiști în apropierea casei. Marți, bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia, educatoare în București, va afla dacă va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

ADVERTISEMENT

La baza acestui eveniment tragic care a avut loc săptămâna trecută ar fi stat gelozia. Cei doi soți ajunseseră să se certe foarte des, potrivit informațiilor furnizate de Gândul. Bărbatul era foarte gelos și îi reproșa soției sale că petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare.

Educatoarea din București a fost înjunghiată mortal, joi, de soțul său taximetrist, cu care se afla în proces de divorț. Crima a avut loc în Sectorul 2. Femeia obținuse mai multe ordine de protecție împotriva bărbatului.

Inițial, pe 20 iulie 2021, și fiica cea mare de 17 ani a cuplului ceruse un ordin de protecție împotriva tatălui ei.

ADVERTISEMENT
Tags: