Life

Detalii picante din relația de iubire: Burcea si Viviana. Andreea Bălan va înnebuni de furie

06.10.2020 | 14:23
Detalii picante din relatia de iubire Burcea si Viviana Andreea Balan va innebuni de furie
George Burcea și Viviana Sposub, în fața altarului? Ce a răspuns actorul când a fost întrebat despre nuntă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik.
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în emisiunea Ferma, iar după ce au părăsit competiția au rămas în relații de iubire.

Show-ul i-a apropiat atât de mult încât fostul soț al Andreei Bălan a mai dat o șansă dragostei într-un moment delicat din viața lui.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat detalii picante din relația de iubire dintre cei doi foști concurenți de la Ferma, iar următorul pas în relația lor cu siguranță nu va fi pe placul artistei.

George Burcea vrea să o prezinte mamei sale pe Viviana Sposub

Actorul are planuri mărețe în ceea ce privește relația de iubire pe care o are cu prezentatoarea Vorbește Lumea, însă vrea să ia lucrurile treptat, fără prea multă presiune. FANATIK a aflat că George Burcea și Viviana Sposub nu s-au mutat împreună în aceeași casă, însă pe viitor, dacă relația dintre ei va fi la fel de bună, actorul vrea să-i propună acest lucru brunetei.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

FERMA5 ? Foto: @banustefan

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

De altfel, sursele din anturajul celor doi au mărturisit pentru FANATIK că moldoveanca l-a cucerit iremediabil pe actor, care își dorește ca vedeta Pro TV să-i cunoască mama. „El este foarte discret cu viața lui. Pe plan emoțional este foarte bine, chiar este fericit cu Viviana și vrea să o prezinte și mamei sale, care e cea mai importantă femeie din viața sa. Dar o ia cu pași mici, nu vrea să grăbească chiar nimic, pentru că e încă într-un mariaj, chiar dacă e vorba de o căsătorie doar în acte. Vrea să rezolve această situație și să facă ce trebuie mai departe. Viviana este o fată înțelegătoare, îl sprijină în demersurile lui, relația lor este ca a unor adolescenți în acest moment. Au fluturași în stomac. Se iubesc.”, a declarat o sursă din anturajul lui George Burcea pentru FANATIK.

Cu siguranță demersul lui George Burcea în relația cu Viviana Sposub nu este pe placul Andreei Bălan, care se războiește de ceva timp cu fostul soț. Culmea este că Andreea Bălan și-a refăcut viața cu un alt bărbat la câteva luni de la despărțirea oficială de tatăl celor doi copii ai lor. Jurata Te cunosc de Undeva, de la Antena 1, se iubește cu Tiberiu Argint, iar primele imagini cu cei doi împreună au fost făcute chiar în luna iunie, la doar 4 luni de la anunțul despărțirii.

ADVERTISEMENT

Actorul se luptă cu Andreea Bălan pentru custodia celor două fete

Actorul de la Teatrul Național se află într-un moment dificil al vieții lui, însă asta doar pentru că fosta soție dorește să-i ia cei doi copii, să nu aibă custodie, iar micuțele să-și vadă tatăl atunci când ea dorește. Pe de altă parte, George Burcea se luptă ca el și Andreea Bălan să aibă drepturi egale asupra fetelor și să le vadă săptămânal, fiind și cel mai important lucru de obținut pentru fostul concurent de la Ferma.

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Andreea Bălan s-a terminat subit, după mai multe neînțelegeri între cei doi soți. Artista și-a reluat activitățile la câteva luni după ce a născut-o pe micuța cea mică, în 2019, iar cel care a rămas acasă cu fetițele a fost George Burcea.

ADVERTISEMENT

Tot el a fost cel care a stat nopțile și cu Ela, primul copil a familiei, iar asta pentru ca vedeta să meargă în continuare la concerte. Sursa principală de venit a celor doi era Andreea Bălan, iar asta pentru că actorul și-a lăsat în ultimii ani cariera pe plan secund, pentru a avea grijă de cei doi copii.

După ce George Burcea a dorit să investească din banii proprii în cariera sa profesională, meseria de actor fiind neglijată în ultima vreme. Din acest motiv, el nu a mai putut să stea 24 de ore cu cei doi copii, lucru care a deranjat-o pe Andreea Bălan, iar între cei doi au intervenit discuțiile.

Traumele din copilărie, încă motiv ce a dus la despărțire

De altfel, un al motiv de ceartă între foștii soți a constituit și trecutul lui George Burcea, mai ales că a hotărât să dezvăluie public prin ce drame a trecut, lansând și o campanie împotriva violenței domestice.

În septembrie 2020, actorul de la Teatrul Național și Andreea Bălan ar fi trebuit să sărbătorească un an de la căsătorie, însă a fost marcat de despărțire, cei doi fiind în relații cu persoane diferite. Cântăreața cu Tiberiu Argint, iar George Burcea cu Viviana Sposub.

Artistul are succes pe plan profesional

George Burcea a fost ofertat pentru un rol într-un serial de pe HBO, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Pelicula RUXX îl va distribui pentru câteva episoade pe actorul de la Teatrul Național. Serialul este românesc, scris de către Vera Ion, regizat de Iulia Rugină („Breaking News”, „Love Building”) și Octav Gheorghe, cu producția Mobra Film (Cristian Mungiu).

De altfel, actorul mai poate fi văzut în scenele de la Teatrul Național, piesa Azilul de Noapte, unde are rol principal, și Biloxi Blues, unde joacă inclusiv cu Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, o talentată actriță de la noi.

ADVERTISEMENT