News

Detalii șocante! Ce a apărut pe telefonul Luizei Melencu, după dispariție

17.05.2020 | 19:47
Detalii socante Ce a aparut pe telefonul Luizei Melencu dupa disparitie
Detalii șocante! Ce a apărut pe telefonul Luizei Melencu, după dispariție. Sursa foto: știrilekanald.ro
ADVERTISEMENT

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul Luizei Melencu. După dispariția fetei, pe telefonul mobil s-a sunat și zilele următoare, s-au efectuat inclusiv apeluri video prin Whatsapp. Aceste detalii nu sunt prezente în rechizitoriu.

Detalii șocante în cazul Luizei Melencu. Telefonul, folosit după dispatiție

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în urmă cu patru luni, dar cere să fie reluată ancheta pentru că anchetatorii l-au păcălit, susține el, conform evz.ro. A fost examinat psihologic fără ca avocatul lui să fie prezent, ceea ce ar putea fi un viciu de procedură, care poate întoarce dosarul.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, și avocații celor două familii vor reluarea anchetei, iar Carmen Obîrşanu, avocata acre se ocupă de cazul Luizei Melencu susține că există informații noi, șocante, care nu există în rechizitoriu.

Potrivit acesteia, pe telefonul Luizei s-a sunat şi în zilele de după fispariţiei fetei. Au fost efectuate inclusiv apeluri video pe WhatsApp, ceea ce ar putea însemna că Luiza a fost prezentată pe imagini celor care urmau să o cumpere de la răpitori.

ADVERTISEMENT

Începe procesul lui Gheorghe Dincă

Miercuri începe procesul lui Gheorghe Dincă, dar pe video, nu în boxa acuzaților. În proces au fost două termene de judecată, pe 18 martie și 3 aprilie, ambele preschimbate însă, din cauza stării de urgență.

Monstrul din Caracal, așa cum a fpst numit Dincă, este judecat pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, așa cum au concluzionat procurorii.

ADVERTISEMENT

Familiile celor două fete dispărute se vor afla în sala de judecată., dar nu vor da ochii cu monstrul răpitor, pentru că acesta nu va fi scos din penitenciar, ci prin videoconferinţă.

Gheorghe Dincă este trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte.

ADVERTISEMENT