News

Detalii șocante de la accidentul din Brăila. Ce a făcut șoferul vinovat după ce a venit poliția. La scurtă vreme s-a constatat decesul

Dramă uriașă la Brăila, acolo unde o femeie și-a găsit sfârșitul alături de fiica ei, într-un accident de circulație. De asemenea, șoferul vinovat a decedat.
19.02.2023 | 11:08
Detalii socante de la accidentul din Braila Ce a facut soferul vinovat dupa ce a venit politia La scurta vreme sa constatat decesul
Cele două automobile s-au ciocnit frontal / Sursă foto: Observator
ADVERTISEMENT

Tânărul care a produs accidentul de la Brăila avea doar 21 de ani și conducea de patru luni. El a produs accidentul după o greșeală banală, pe care o fac mulți șoferi.

A încercat să evite un petic de zăpadă și a declanșat o tragedie

Potrivit martorilor, automobilul său a intrat pe contrasens, după ce șoferul a încercat să evite o mică porțiune cu zăpadă. Ulterior, el a derapat și a lovit frontal mașina care venea din sensul opus.

ADVERTISEMENT

”S-au ciocnit bot în bot. În locul unde s-a întâmplat este o porţiune de 50, aproximativ un metru de zăpadă nedată de pe şosea, partea carosabilă şi probabil că a vrut să evite zăpada şi neatenţia…”, a declarat un martor citat de Observator.

Tânărul care a produs accidentul a mai trăit până au venit echipele de intervenție, după care a intrat în comă și a murit.

ADVERTISEMENT

Tânărul era lucid când a ajuns poliția

Înainte de acest lucru, el a apucat să răspundă la câteva din întrebările polițiștilor care au venit la fața locului. El le-a indicat oamenilor legii locul în care își ținea actele mașinii.

”A ieşit din maşină, i s-a cerut, când au venit organele documentele, doar atât a mai transmis că sunt în torpedou şi după aia a intrat în comă, s-a făcut şi resuscitare şi s-a declarat decesul la faţa locului”, a declarat primarul localității Ulmu, Vasile Bănică.

ADVERTISEMENT

Soțul femeii nu se afla în țară

În mașina care circula regulamentar se aflau trei persoane: o mamă, fiica ei de șase ani și fratele femeii, în vârstă de 15 ani. Dintre ei, doar adolescentul a supraviețuit, însă are mai multe răni și a fost transportat la spital.

”Soţul este plecat la muncă în străinătate, astăzi am înteles că vine în ţară”, a mai declarat primarul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Alessia, micuța de șase ani, nu a avut nicio șansă. Echipele de intervenție sosite la fața locului nu au mai făcut altceva decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT