Fotbal intern

Detalii șocante despre felul în care a fost transportat Beldeanu la spital! „L-au luat ca pe un câine! Era o salvare care nu avea nicio dotare”

22.10.2018 | 20:12
Detalii socante despre felul in care a fost transportat Beldeanu la spital Lau luat ca pe un caine Era o salvare care nu avea nicio dotare

Ies la iveală detalii cu adevărat șocante despre felul în care a fost transportat Aurică Beldeanu la spital! Fostului jucător al Craiovei Maxima i s-a făcut rău în timp ce se afla în biserică și participa la priveghiul lui Ilie Balaci. Beldeanu a fost scos pe brațe și dus către o ambulanță care se afla în apropiere. Narcis Mohora, și el un jucător care a scris istorie în tricoul Universității Craiova a văzut întreaga scenă şi nu a ezitat să acuze salvarea care l-a preluat pe Beldeanu.

Detalii șocante despre felul în care a fost transportat Beldeanu la spital!

Aurel Beldeanu a debutat în fotbal pentru Progresul. Nu mai puțin de 96 de jocuri a bifat Beldeanu în tricoul echipei din Parcul cu Platani. Apoi, în 1972 a semnat cu CSM Reșița pentru patru ani de zile. Când și-a terminat contractul s-a înțeles cu Universitatea Craiova, formație alături de care a scris istorie. De două ori a reușit să câștige titlul de campion național în Liga 1 Betano pentru olteni. Alte patru Cupe ale României a mai adus în palmaresul juveților. Beldeanu a evoluat nouă ani de zile în tricoul Universității și a marcat de 18 ori.  Aurel Beldeanu a bifat și 18 jocuri în tricoul echipei naționale.  Nu mai puțin de 50 de goluri a marcat Aurel Beldeanu în întreaga carieră, cele mai multe, pentru Craiova.

  • 4 goluri a marcat Aurel Beldeanu în tricoul echipei naționale