News

Detalii şocante ies la iveală în cazul copilului călcat pe cap de maşină, în Braşov. Cine s-a aflat, de fapt, la volan

Detalii șocante ies la iveală în cazul copilului de 3 ani călcat pe cap de mașină, în Brașov. Cine s-ar fi aflat, de fapt, la volanul mașinii?
19.07.2021 | 15:19
Detalii socante ies la iveala in cazul copilului calcat pe cap de masina in Brasov Cine sa aflat de fapt la volan
ADVERTISEMENT

Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul băiețelului de 3 ani călcat pe cap de mașină, la Brașov. Tragedia a avut loc duminică, chiar în curtea casei.

Inițial, tatăl copilului a fost acuzat că și-a călcat, din greșeală, fiul, care a decedat din cauza rănilor suferite în urma accidentului.

ADVERTISEMENT

Rudele micuțului s-au contrazis în privința accidentului, iar noile informații arată că nu tatăl lui se afla la volanul autoturismului, potrivit newsweek.ro.

Detalii şocante ies la iveală în cazul copilului călcat pe cap de maşină, în Braşov. Cine s-a aflat, de fapt, la volan

Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul copilului călcat pe cap de mașină, în Brașov. Tragedia s-a produs duminică dimineața, chiar în curtea familiei celui mic.

ADVERTISEMENT

Din păcate, copilul a murit în urma rănilor suferite. Deși tatăl băiatului a fost acuzat că s-ar fi aflat la volanul mașinii, au apărut noi informații cu privire la incident.

Potrivit ultimelor informații, cel care l-ar fi lovit pe băiețel este unchiul acestuia, în vârstă de 14 ani, scrie sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a petrecut în localitatea Hărman, în județul Brașov. Copilul a fost călcat în curtea casei în timp ce se juca. Unchiul său ar fi făcut manevre cu mașina la momentul respectiv, lucru care a dus la această tragedie.

În momentul în care acesta ar fi vrut să mute mașina, copilul s-ar fi rostogolit și așa ar fi ajuns sub roțile autoturismului.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis o anchetă în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. Se audiază martorii întrucât rudele se contrazic în privința celui care l-ar fi ucis pe băiat. Acestea susțin că unchiul l-ar fi călcat pe cel mic și nu tatăl.

Totodată, se fac măsurători speciale, iar criminaliștii investighează pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs acest eveniment îngrozitor.

Familia a sunat imediat la 112, fiind în stare de șoc după cele întâmplate. Copilul a fost dus la spital fără semne vitale, după care a fost preluat de către echipa de medici de la Urgențe.

Au fost efectuate manevre de resuscitare, conform procedurii, însă băiețelul nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale. Accidentul s-ar fi produs duminică, 18 iulie, în jurul orei 11:00.

ADVERTISEMENT