Life

Detalii șocante în cazul arestării lui Alex Bodi. Cine l-ar fi turnat pe afacerist 

19.11.2020 | 08:29
Detalii socante in cazul arestarii lui Alex Bodi Cine lar fi turnat pe afacerist
Detalii șocante în cazul arestării lui Alex Bodi. Cine l-ar fi turnat pe afacerist. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost ridicat de către procurorii DIICOT săptămâna trecută, iar acum se află în perioada de arest preventiv de 30 de zile. Au ieșit la iveală câteva detalii șocante în cazul arestării afaceristului legate de cine l-ar fi turnat la oamenii legii. 

Cei care l-ar fi dat pe mâna procurorilor DIICOT pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu sunt membrii unei rețele de proxeneți din Dej, potrivit unei persoane cunoscute în oraș.

ADVERTISEMENT

Cel care susține această ipoteză este Victor B, cunoscut ca Victor Underground Security, are deține un club de MMA și este fost luptător în Legiunea Străină. Sursa a explicat într-un videoclip pe canalul său de YouTube care este legătura lui Bodi cu rețeaua de proxeneți și de ce l-au turnat.

Detalii șocante în cazul arestării lui Alex Bodi. Cine l-ar fi turnat pe afacerist

Victor B a susținut ipoteza potrivit căreia membrii unei rețele de proxeneți din Dej l-ar fi dat pe afaceristul din Mediaș pe mâna procurorilor DIICOT. Rețeaua cu pricina a fost destructurată în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

“Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (n.r. Dej), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul…

Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic… Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere… în interior și-a customizat mașina…”, a mărturisit Victor B într-un live pe YouTube.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Victor susține că anumiți membrii ai grupării din Dej i-ar fi turnat pe Alex Bodi și pe Adrian Tâmplaru, pe care i-au numit proxeneți internaționali. Membrii grupării ar fi vrut să aibă parte de o pedeapsă mai ușoară și de aceea au recurs la asemenea acțiuni.

“Astă vară au fost arestați toți printr-o misiune specială făcută de DIICOT (…). Au fost arestați astă vară, și au fost eliberați să se judece în libertatea. Unul dintre ei a fost arestat iar, acum vreo trei săptămâni pentru că a vrut să mituiască procurorul. A vrut să-i dea 15.000 euro…

ADVERTISEMENT

Ei s-au legat între ei, fiecare a făcut declarații unul despre altul, a făcut declarații despre ‘cutărescu’ de la București, de ăla de la Sibiu… i-a legat. Că de-asta i-a legat pe ăștia, acum de la București, din cauza declarațiilor pe care le-au făcut ăștia de la mine din oraș”, a adăugat Victor B.

Victor B nu se teme de proxeneții din oraș

Victor B a ales să facă publice aceste informații pentru că nu se teme de forța proxeneților din Dej, de care a fost amenințat. În prezent, Victor este gardă de corp la Bruxelles, însă a reușit să-i pună la punct pe membrii rețelei de proxeneți atunci când cei acuzați de proxenetism l-au amenințat.

“Ei nu erau cu bătaia, ei erau cu femeile (…) Sifoanele astea, eu le-am alergat prin oraș, cu mine erau terorizați, nu aveau loc de a comenta ceva, erau cuminți. Eu am intrat peste ei în bar, tot orașul știe. Aveau barul lor, m-am dus peste ei acolo, ‘deschide că îți sparg ușa’… Stăteau toți închiși, terorizați… Pe unul dintre ei l-am scos afară, l-am bătut… ‘Bă, ce faci, că aducem lume grea de la Cluj, să te bată…’ (…) Voi sunteți băieți? Ei erau băieți numai cu femeile pe care le constrângeau, să producă pentru ei, le amenințau…”, a explicat Victor.

Alex Bodi a fost acuzat că ar fi avut o legătură cu gruparea din Dej, însă fostul Biancăi Drăgușanu susține că singurul lucru pe care l-a făcut a fost să-i vândă o mașină unuia dintre membrii, “Sharpele”.

Afaceristul nu a fost interesat de cine este persoana care i-a cumpărat mașina și a menționat că totul a fost legal, din moment ce există și un contract.

“Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, a mărturisit Alex Bodi pentru cancan.ro în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: